Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Ekipleri Bozuk Yol Bırakmıyor

İskenderun Belediyesi, şehir merkezi ve mahallelerde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

İskenderun Belediyesi Ekipleri Bozuk Yol Bırakmıyor

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi, şehir merkezi ve mahallelerde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde bozuk ve bakımsız olan mahalle aralarındaki yolları düzelterek gerekli yenileme ve bakım çalışmalarını yapıyor.
YOLLAR KALDIRIMLAR GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Çalışmaları memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, “İskenderun Belediyemiz tarafından mahallemizde bozuk ve bakımsız olan yollarımız düzeltiliyor. Ekipler gerekli düzenlemeleri yaparak yolları ve kaldırımları güzel bir görünüme kavuşturuyor. Ufak tefek eksikliklerimiz var inşallah onlarda belediyemiz tarafından yapılacak. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ve belediye ekiplerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı yürekten teşekkür ediyoruz, çalışmalarının devamını diliyoruz” dediler.
PERİYODİK BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise ,”Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Bekbele, Güzelçay ve kentin muhtelif bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz çeşitli nedenlerle bozulan olan yollarda bakım, onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar hızlı ve sağlıklı bir şekilde devam edecek” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar