Skip Navigation Links

Asaş Spor Gençlerle Güldü

2010-2011 Futbol sezonu Hatay 'U' gençler liginde mücadele eden İskenderun'un mavi beyazlı ekibi Asaşspor, hafta sonunda yapılan iki karşılaşmada da s

Spor   A+a-

2010-2011 Futbol sezonu Hatay "U" gençler liginde mücadele eden İskenderun'un mavi beyazlı ekibi Asaşspor, hafta sonunda yapılan iki karşılaşmada da sahadan galibiyetle ayrıldı. İskenderun Asaşspor, "U-19" liginde Nardüzü Belediyespor'u 3-1, "U-17" liginde de Erzin Belediyespor'u her iki yarıda atılan gollerle 4-3 mağlup etti.
İskenderun 5 Temmuz dış sahasıhda yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Ferdi Özkan, Hakan Karaca ile Necmi Demir'in yönettiği "U-!9" liginde Asaşspor'u galibiyete götüren golleri İsa (2) ile Erkan atarken, Nardüzü Belediyespor'un tek sayısını Devran kaydetti.
Günün diğer karşılaşması "U-17" liginde yapıldı. Bu karşılaşmada da İskenderun Asaşspor, güçlü rakibi Erzin Belediyespor'u 4-3 mağlup etti. İskenderun Asaşspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 6 ya çıkarttı.
Kulüp Başkanı Zeki Göçmen ile 2. Başkan Suat Atasever, elde ettikleri başarılardan dolayı İskenderun Asaşspor'un alt yapıdan sorumlu Teknik Direktör Bekir Arabulan ile tüm futbolcuları tebrik ederek, diğer karşılaşmalarda da başarılarının devamını dilediler.
İskenderun Asaşspor altyapıdan sorumlu teknik direktör Bekir Arabulan'da, tüm olanaklarını seferber ederek, gençleri Türk sporuna kazandıran Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, 2. Başkan Suat Atasever ile diğer yöneticilere tüşükkür etti.
Bu arada günün diğer karşılaşmasında da "U-17" liginde Sakaryaspor ile Kuzuculu Belediyespor, İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada 1-1 berabere kalarak haftayı 1'er puanla kapattılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet