Skip Navigation Links

Star Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Bölgede Tek

Özel Güvenlik Eğitim Kurumu olan Star Özel Güvenlik Eğitim Kurumu 25 Ocak 2020 Cumartesi gün eğitimlerine başladı.

 Star Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Bölgede Tek

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol, Erzin, Payas ve İskenderun İlçelerini kapsayan bölgedeki tek Özel Güvenlik Eğitim Kurumu olan Star Özel Güvenlik Eğitim Kurumu 25 Ocak 2020 Cumartesi gün eğitimlerine başladı.
Bölgedeki tek Özel Güvenlik Eğitim Kursu olma özelliğini taşıyan Star Özel Güvenlik Eğitim Kurumu eğitimlerin başlaması öncesinde kurum binası önünde personellerinin ve kursiyerlerinin katıldığı bir törenle dualar eşliğinde kurban kesti.
Star Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kurucusu İsmail Karataş yaptığı açıklamada; "2014 yılının ekim ayında Özel Güvenlik Şirketi olarak kurulduk. 2019 yılında eğitim kurumu olmak için başvurumuzu yaptık. Tüm prosedürleri tamamlayarak bu gün itibariyle eğitim kurumu olarak faaliyetimize başlıyoruz. 7 uzman öğreticimiz var. Doktor Ziya Özel, Avukat Nezihe Özdal Önal, Elektrik ve Elektronik Mühendisi Halime Şahin, Psikolog Ayşe Buse İnanç, emekli Astsubay Mehmet Bilge Sontur, emekli Emniyet müdürü Ali Gözübenli ve Emekli İtfaiye Müdürü Mustafa Özüren Star Özel Güvenlik Eğitim Kurumumuzda usta öğretici olarak görev yapmakta. Şu anda 30 kursiyerimize Temel ve Yenileme eğitimleri olmak üzere iki ayrı kategoride, silahlı ve silahsız özel güvenlik sertifikasını 120 saatlik teorik ve uygulamalı eğitimler sonunda Emniyet Genel Müdürlüğünün yaptığı sınavlar neticesinde veriyoruz. Yakın çevremizde bu eğitimler verilmemekte. Bu eğitimler için hemşerilerimiz ilçe dışına gitmek durumunda kalıyordu. İlçemizdeki bir eksiği tamamlamış olmak yatırımcılar olarak bizleri gururlandırmakta. Bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet