Skip Navigation Links

Antakya OSB'den Yatırım Atağı

Antakya Organize Sanayi Bölgesi(OSB), alt ve üst yatırımların ardından şimdi de hizmet binası yapımını gerçekleştiriyor.

Antakya OSB'den Yatırım Atağı

Ekonomi   A+a-

 Bünyesinde dev firmaları barındıran ve Hatay ekonomisinin nabzının tutan Antakya Organize Sanayi Bölgesi(OSB), alt ve üst yatırımların ardından şimdi de hizmet binası yapımını gerçekleştiriyor. Bugüne kadar yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Antakya OSB, Şubat ayında inşaatına başlayacağı hizmet binasını Eylül ayında bitirmeyi planlıyor.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Antakya OSB yönetim kurulu başkanı Tahsin Kabaali, hizmet binasının 500 m2 oturum tabanlı olacağını, binanın 1.000 m2’nin sosyal tesis, 600 m2’sinin ise idari tesisten oluşacağını söyledi.
 
Zemin +2 kattan oluşacak olan hizmet binasını 8 ay içinde bitireceklerini aktaran Kabaali, binanın toplamda 2,5 milyon TL’ye mal olacağını söyledi.
 
ANTAKYA OSB’YE OKUL İNŞA EDİLECEK
 
Eylül ayında bitmesi planlanan hizmet binasının hemen ardından, Antakya OSB’ye yapılacak okulun inşaatına başlayacaklarını söyleyen Kabaali, “Antakya OSB Makine Teknolojisi Tematik Teknik Koleji inşaatımız, hizmet binamızın bitiminin hemen ardından başlayacak. Söz verdiğimiz gibi okul inşaatımızı da 2022-2023 eğitim öğretim yılına yetiştireceğiz.” İfadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet