Skip Navigation Links

Bölgesel deplasmanlı Bayanlar Voleybol ligi

ŞAMPİYON İDÇ SPOR GÖZÜNÜ 3. LİGE DİKTİ

Spor   A+a-

Bölgesel deplasmanlı Bayanlar Voleybol ligi

 


ŞAMPİYON İDÇ SPOR GÖZÜNÜ 3. LİGE DİKTİ

 


2010-2011 Sezonu Deplasmanlı Bölgesel Bayanlar Voleybol liginde oynadığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet 1 de yenilgi almasının ardından tüm rakiplerini geride bırakarak Şampiyon olan İskenderun Demirçelikspor Bayan Voleybol takımı gözünü Türkiye 3. ligine dikti. İskenderun Demirçelikspor Bayan Voleybol Takımı 8-9-10 Nisan tarinleri arasında yapılacak olan finallere katılmak üzere yarın Adıyaman iline gidiyor. Burada yapılacak olan karşılaşmaların ordından 1 olan takım direk 3.lige çıkacak.

 


İskenderun Demirçelikspor kulüp Başkanı Cengiz Gül, elde ettikleri başarıdan dolayı başta antrenör Ahmet Keskin olmak üzere tüm sporcuları tek tek tebrik ederken, Adıyaman ilinde yapılacak olan turnuvada da başarı beklediklerini söyledi.

İskenderun Demirçelikspor Bayan Voleybol takımı antrenörü Ahmet Keskin'de yaptığ açıklamada, iyi bir sezon geçirmenin ardından bölge şampjyonu olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Adıyaman ilinde yapılacak olan finallerde dereceye girip önümezdeki sezonda 3. ligde mücadele etmeyi hedeflemekteyiz. Bizlere her zaman destekte bulunan Kulüp Başkanımız Cengiz Gül ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. dedi.

Şampiyonaya katılacak olan takımların isimleri şöyle. İskenderun Demirçelikspor, Adana İdmanyurdu, Diyarbakır Dicle üniversitesi, Adana Gökyüzü, Muş Gençlikspor, Hatay Adaletspor, Şırnak Silopispor, Batmanspor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet