Skip Navigation Links

İskenderun Kan Bağışı İçin Yarıştı!

Emir Kaan'a Umut Oldular.

İskenderun Kan Bağışı İçin Yarıştı!Web
TV

Sağlık   A+a-

 İskenderun Belediyesi, başta Emir Kaan Sevik’e umut olmak ve Kan Bağışı ve kök hücre bağışı bekleyen hastalarımız için Kızılay işbirliği ile kampanya düzenledi.
 
Atatürk Anıt Alanı Kızılay Evi’nde düzenlenen anlamlı etkinlikte, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yükseliş Koleji Sahibi Nuri Üysen başta olmak üzere, Milli Eğitim, Emniyet, Askeri Erkan, Gençlik Merkezi ve daha birçok kamu kurumu personeli kan bağışında bulundu.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Emir Kaan Sevik ve diğer hastalar için kan ve kök hücre bağışı kampanyası başlattıklarını belirterek, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.
 
Başkan Tosyalı, “Kan vermenin ne demek olduğunu tüm insanlara duyurup anlatmak gerekiyor. Çocuklarımız bizim için çok değerli, onların sağlıklı ve mutlu bir biçimde yaşamlarına devam etmesi için çabalıyoruz. Hemşerilerimizin birkaç dakikalarını ayırarak bu çabaya destek olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.
 
HER BAĞIŞ BİR HAYAT KURTARIR
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise, “Her vatandaşın kan ve kök hücre bağışında bulunması lazım. Çünkü her bağış bir hayat kurtarır. Hepimizin kan vermesi lazım. Gerçekten Kızılay’ın kan bağışını çok önemsiyorum. Kampanya boyunca herkesin kan bağışında bulunmasını bekliyorum” dedi.
Kampanya, 22 – 26 Ocak tarihleri arasında devam edecek.
 
Haber: Yılmaz AKPINAR
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Kan Bağışı İçin Yarıştı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet