Skip Navigation Links

Muhtar Demirel “Yanımızda Duran Başkan Savaş'a Teşekkür Ediyoruz

TURUNÇLU’NUN İÇME SUYU İHTİYACI KARŞILANIYOR

Muhtar Demirel “Yanımızda Duran Başkan Savaş'a Teşekkür EdiyoruzWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu şebekesi ihtiyacını karşılama ve temiz su iletimini sağlama adına hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.
 
İlimizin muhtelif noktalarında içme suyu hatlarını yenileyerek insan sağlığı için tehlike oluşturan paslı boruları bertaraf eden HATSU, Defne ilçesine bağlı Turunçlu Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nin içme suyu hattı ihtiyacını karşılamak adına farklı ebatlardaki polietilen borularla 830 metre yeni içme suyu şebeke inşaatı yapıldığını bildirdi.
 
“Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle yapılan içme suyu hattı çalışmasının tamamlanması ile birlikte abone bağlantılarının yapılacağını aktaran HATSU, teknik personel denetiminde yapılan çalışmada 2 kepçe, 4 kamyon ve 9 personelin görev yaptığına dikkat çekti.
 
Çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleri adına görüşlerini “HATSU Muhtarın Sesi” mikrofonuna dile getiren Turunçlu Mahalle Muhtarı Muhsin Demirel, su sıkıntısı olan Turunçlu’nun sorununu gidermek için HATSU’nun çalışmalar yaptığını ifade ederek, “Şu anda ana hattımız çekilmekte ve sonrasında abone bağlantılarımız yapılacak. İşin sonuna gelmek üzereyiz. Çoğu sokağımızda aboneler bağlandı” dedi.
 
“Yapılacak daha çok iş var” diyerek konuşmasına devam eden Muhtar Demirel, Bu iş sayesinde Turunçlu’nun daha güzel günler geçireceğine vurgu yaparak, Hatay’a güzel hizmetler yapan ve bu süreçte yanımızda duran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
Muhtar Demirel “Yanımızda Duran Başkan Savaş'a Teşekkür Ediyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet