Skip Navigation Links

İskenderun Polisi Gücüne Güç Kattı

Bölge sanayicileri, İskenderun Emniyet Müdürlüğüne Panelvan araç ve motosiklet bağışında bulundu..

İskenderun Polisi Gücüne Güç KattıWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun’a Huzur Veren Dayanışma…
 
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, son aylarda yapılan birbirinden başarılı operasyonların ardından önemli bir törene ev sahipliği yaptı.
Bölgenin saygın işinsanları tarafından İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağışlanan araçların kabul töreninde, başarılı operasyonların halkın huzur ve güvenliğine katkısı bakımından gurur vardı.
Yatırımlarıyla bölgenin gururu olan işinsanları Mustafa Baştuğ, Fuat Tosyalı, Recep Atakaş, Levent Hakkı Yılmaz ve Erol Ayhan Tosyalı’ya plaketleri düzenlenen törenle verildi.
İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin Başkanlığını 12 yıldır başarıyla yaparak emniyet teşkilatının her zaman yanında olan Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ tarafından 1 adet panelvan araç, 2 adet motosiklet, 500 adet güvenlik bariyeri ve 3 adet masa üstü bilgisayar bağışlandı.
İşinsanları Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, İskenderun OSB tarafından birer adet panelvan tipi araç bağışlanırken, İTSO adına Levent Hakkı Yılmaz tarafından 1 adet motosiklet bağışında bulunuldu.
İşinsanlarının bağışlarına ilave olarak Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz tarafından verilen iki adet motosiklet emniyet teşkilatı envanterine girmiş oldu.
Törende konuşan başarılı operasyonlara imza atarak halkın huzur ve güvenliği için personeliyle geceli gündüzlü çalışan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, hayırsever işinsanlarının katkılarının emniyet teşkilatının çalışmalarında önemli etkisi bulunduğunu belirterek teşekkür etti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının son dönemlerde önemli operasyonlara imza attığını belirterek, halkın huzur ve güvenliği için gösterilen çabaya Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in şahsında tüm teşkilat çalışanlarına teşekkür etti.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, emniyet teşkilatının halkın huzur ve güvenliği için çalışırken mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm güvenlik güçlerine teşekkür etti.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan araçların alınması konusunda yapılan organizasyonun 3 dakika kadar sürdüğünü belirterek, İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin Başkanlığını 12 yıldır yapan Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ’a özellikle teşekkür ederek, araç ve motosiklet bağışının yanı sıra 500 adet güvenlik bariyerinin toplam maliyetinin 280 bin TL’yi bulduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından hayırsever işinsanları Mustafa Baştuğ, İskenderun OSB adına Başkan Ayhan Tosyalı ve Başkan Yardımcısı Osman Gözükara’ya plaketlerini Kaymakam İskender Yönden, İTSO Başkanı Levent Yılmaz adına Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter’e Başkan Fatih Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş adına Ticaret Müdürü Erol Kurtar’a, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı adına Ayhan Tosyalı’ya plaketleri takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Polisi Gücüne Güç Kattı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet