Skip Navigation Links

Karlı Zemin Bile Yıldıramadı!

İskenderun'a göre oldukça soğuk ve tüm sahanın karlarla kaplı olması başta teknik ekip olmak üzere tüm futbolcuları kara kara düşündürdü.

Spor   A+a-

Spor toto 3.lig 2. Grupta mücadele eden Y.İskenderunspor Perşembe günü Sivas 4 Eylülspor maçının hazırlıklarını Sivasspor tesislerinde kar üzerinde gerçekleştirdi.
İskenderun’a göre oldukça soğuk ve tüm sahanın karlarla kaplı olması başta teknik ekip olmak üzere tüm futbolcuları kara kara düşündürdü.

Sivasspor tesislerine giden İskenderun spor antrenmanını burada gerçekleştirdi. İskenderun spor’u Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da karşılayarak kendilerinin antrenman yaptığı sahada iskenderunspor’un çalışabileceğini söyledi.
Teknik sorumlu Can Güven, takımı iki grup halinde yardımcılarıyla birlikte çalıştırdı. Tüm Sivas’ın karla kaplı ve havaların da eksi derecede olması çalışmaları bir o kadar da zorladı. Olumsuz hava şartlarına rağmen Perşembe günü saat 13 30 da Sivas 4 Eylülspor ile oynayacakları maçın önemini bilen İskenderunspor’lu futbolcular çalışmalarını özveriyle gerçekleştirdiler. Yapılan çalışmaları tamamlayarak otelde maç saatini beklemeye koyulan İskenderun temsilcisi bu maçtan mutlaka puan alacaklarına inandıklarını söylediler.

İskenderunspor Teknik Sorumlusu Can Güven, “gördüğünüz gibi Sivas çok soğuk ve her yer karla kaplı ancak biz bunları bahane etmeden Perşembe günü oynayacağımız maça sahada mücadele edecek olan futbolcularımız aslanlar gibi mu maçı kazanmak için mücadele edecekler, Ancak tek çekindiğimiz konu ise sahanın karla kaplı olması.sahayı temizliyorlar ancak sahanın tamamı buzlu inşallah bir sakatlık olmaz açıklamasını yaptı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet