Skip Navigation Links

Kırıkhan Haberlerinden Başlıklar

Kırıkhan Belediyespor Karate takımı sporcuları yeni bir başarıya daha imza atarak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Kırıkhan Haberlerinden Başlıklar

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Belediyespor Karate takımı sporcuları yeni bir başarıya daha imza atarak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
15 – 19 Ocak 2020 Tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen ve 1 Antrenör - 4 sporcu ile katıldığımız Kyokuşhin Aşhihara Kata Kumite Türkiye şampiyonası sonrasında toplamda 5 sporcumuz Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Turnuvada Ahmet Gündüz büyükler 80 kg. Türkiye birincisi, Anna Çelik büyük 55 kg. Türkiye birincisi, Hüsnü Nabhan büyük erkek 70 kg Türkiye üçüncüsü oldu. Mahmut Nabhan ilk sekize kaldı.
Ayrıca, Veteran (35 Yaş üstü büyükler) 75 kilo Ali Çeltik Türkiye üçüncüsü olarak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Bu başarı sonrasında açıklama yapan Milli Antrenör Ali Çeltik; “Bizlerin böyle büyük başarılar elde etmesinde en büyük pay sahibi olan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim. Başkanımız Ayhan Yavuz’un destekleri ile inanıyorum ki daha fazla sporcu ile daha büyük başarıla imza atacağız. Bir kez daha Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “15 – 19 Ocak 2020 Tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen ve 1 Antrenör - 4 sporcu ile katıldığımız Kyokuşhin Aşhihara Kata Kumite Türkiye şampiyonasında Kırıkhan’lı sporcularımız yine bir tarih yazdı.
Öncelikle Milli Takım Antrenörümüz Ali Çeltik ve bütün sporcularımızı bizlere bu gurur ve mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyorum Kırıkhan’da büyük cevherlerimiz var. Bizlerde bu cevherlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hepimiz görüyoruz ki evlatlarımıza sahip çıktıkça büyük başarılarda geliyor. Avrasya şampiyonluğumuzdan sonra şimdi sıra Avrupa şampiyonu ve akabinde Olimpiyat şampiyonları çıkartmak en büyük hedefimiz. Bu potansiyel bizim Kırıkhan’lı evlatlarımızda var. Olimpiyat şampiyonu sporcularımızın çıkacağından zerre kadar şüphem yoktur.
Bir kez daha Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanan Milli Takım Antrenörümüz Ali Çeltik ve sporcularımızı tebrik ediyor. Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KIRIKHAN AK PARTİ 2002 RUHUYLA ESKİ İLÇE BAŞKANLARI VE KURUCU ÜYELERLE TOPLANTI YAPTI
Kırıkhan Ak parti ilçe teşkilatı 2002 ruhu ile eski ilçe başkanları ve kurucu üyelerle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.
18 Ocak 2020 Cumartesi günü Ak parti Kırıkhan ilçe binasında yapılan toplantıya Ak parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, eski Belediye Başkanı İsmail Turan, Ak parti eski ilçe başkanları ve Ak parti kurucu üyeleri katıldı.
Toplantıda Konuşmalar yapan Milletvekili Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik; Türkiye üzerinde oynanan oyunlar hakkında anlatılarak birlik beraberlik ve kenetlenme mesajları verdi.
Toplantıda ayrıca katılım sağlayanlarla birlikte istişare ve değerlendirmeler yapıldı.
Toplantı bitiminde katılımcılar belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte “10 Bin ağaç dikimi” kampanyası kapsamında Reyhanlı yolu üzerinde çam ağacı dikti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KIRIKHAN BELEDİYE SPOR KULÜBÜ U 17 FUTBOL TAKIMI 2. MAÇINDAN DA 3 PUANLA DÖNDÜ.
U17 Elit liginde mücadele eden Kırıkhan Belediye spor U17 Futbol takımı hafta sonu deplasmanda oynadığı Ekinci spor futbol takımını 4 – 2 Mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
18.01.2020 Cumartesi günü saat 14.00’de Antakya Nazım Koka stadında oynanan karşılaşmayı baştan sona üstün oynayan Kırıkhan Belediye spor U17 futbol takımının gollerini Okay Yumuşak (2), Harun Damar (1), Mehmet Hanifi Urak (1) attı.
Bu sonuçla Kırıkhan Belediye spor U17 futbol takımı oynadığı ikinci maçından da 3 puan alarak 6 puanla liderliğini sürdürdü.
U17 Futbol takımı 3. Maçını 21.01.2020 Salı günü saat 14.00’de Kırıkhan Şehir stadı suni çim sahada Antakya’dan U17 Üzüm Dalı Gençlerbirliği futbol takımı ile oynayacak. Bütün futbol severler davetlidir.
Kırıkhan Belediye spor U17 futbol takımının bu galibiyeti ve liderliği ile ilgili kısa açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Futbol takımımızın teknik heyetini ve sporcularını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. İnanıyorum ki bu takımımız geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda namağlup şampiyon olur” dedi.
 
KIRIKHAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ KALDIRIM İŞGALLERİ VE SEYYAR SATICILARA GEÇİT VERMİYOR
Kırıkhan Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri kaldırım işgali yapan esnaflara ve seyyar satıcılara fırsat vermiyor.
Belediye Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde Kanatlı Caddesi, Tayfur Sökmen caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi meydanı etrafındaki kaldırım işgali yapan esnaflar uyarılarak eşyaların kaldırılması sağlandı.
Zabıta müdürlüğü ekipleri ayrıca, seyyar satıcılar ile ilgili yaptığı çalışmalarda halkın sağlığını olumsuz etkileyecek ürün satışlarının yapılmasına müsaade etmeyip, kaldırım işgali yapan seyyar satıcılara gerekli yasal işlemleri uyguladı.
Konuyla ilgili Zabıta müdürlüğünden yapılan açıklamada; Halkın sağlığını etkileyecek satışlara ve kaldırım işgali yaparak vatandaşlarımızın huzurunu ve şehrin düzenini bozan esnaflara müsaade edilmeyip gerekli yasal işlemlerin uygulanacağı belirtildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet