Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı Karne Sevincine Ortak Oldu

Fatih Tosyalı, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci dönem kapanışında öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Başkan Tosyalı Karne Sevincine Ortak Oldu

Eğitim   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci dönem kapanışında öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
Başkan Fath Tosyalı,İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte 2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılının yarıyıl tatili münasebetiyle Alpaslan Ortaokulu'nda ve Deniz Nakliyecileri Derneği İlk Okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.
LUNAPARK BİLETİ HEDİYESİ
Başkan Fatih Tosyalı," Yarıyıl tatili dolayısı ile İskenderun Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte kıymetli öğrencilerimizin karnelerini dağıttık.Öğrencilerimize tatilde eğlenceli ve keyifli bir vakit geçirmeleri için ayrıca lunapark biletide verdik.Karne heyecanı yaşayan yavrularımıza ve tüm eğitim camiasına, mutlu ve huzurlu tatiller diliyorum"dedi.
ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM
Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Öğrencilerimizin karne sevincine ortak oldum. Hepsi birbirinden değerli varlıklarımız. Ülkemizin gelecekleri. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Çocuklarımızın başarılarında emeği olan öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin karneleri birbirinden başarılı.Allah çocuklarımıza nazar değdirmesin.İyi tatiller" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet