Skip Navigation Links

Hatayspor'da Düşüş Devam Ediyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor'un teknik direktörü Ramazan Silin, geçen hafta sahalarında Arsinspor ile 1-1 berabere kalarak alınan

Spor   A+a-

Hatayspor'da Düşüş Devam Ediyor
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor'un teknik direktörü Ramazan Silin, geçen hafta sahalarında Arsinspor ile 1-1 berabere kalarak alınan 1 puanın gelecekte önemini göreceklerini belirtti.
Silin,  yaptığı açıklamada, Arsinspor karşısında ilk yarı kötü futbol sergilediklerini, ancak ikinci yarıda adeta tek kale oynayarak rakip kaleciyi sürekli rahatsız ettiklerini söyledi.
Arsinspor maçına 3 puan düşüncesinde çıktıklarını, ancak ''evdeki hesabın çarşıya uymadığını'' itiraf eden Silin, şöyle devam etti:
''İlk yarıda rakibimiz karşısında tüm futbolcular düşüncelerini sahaya yansıtamadı. Arsinspor uzun süre maçı 1-0 önde sürdürdü. Devre arasındaki uyarılar sonucunda 2. yarıda tüm futbolcular daha akılcı oynayarak gol aradılar. Golü geç bulduk ve durumu eşitledik.
Verilmeyen penaltı ve direkten dönen 2 şutumuz vardı. Yine de alınan 1 puanın gelecekte önemini göreceğiz. Maçtan sonra taraftarlarımızın her iki takımı tribünlere doğru çağırmaları, bizlere olan güvenlerini gösteriyor. Onlara layık olacağız. Sezon sonunda şampiyon olacağız.''
Silin, 2 hafta üst üste deplasmana çıkacaklarını belirterek, ''Hafta sonu İnegölspor, diğer hafta da Ankara Demirspor ile karşı karşıya geleceğiz. Her iki maçtan en az 4 puan bekliyoruz. Sakatlığı süren Haluk dışında eksiğimiz yok'' dedi.
Silin, Bilal, Dede, Tuncay ve Ömür'ü de kart cezası bulunmaları dolayısıyla uyardığını sözlerine ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet