Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Heybemiz İyilik Dolu

Heybemiz İyilik Dolu

Heybemiz İyilik Dolu

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol Şehit Harun Taş İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayfer Paşalıoğlu'nun ortaklığını yaptığı "eTwinning-Heybemiz İyilik Dolu'' projesi kapsamında minik yavrularımız değerler eğitimi ile çevresindeki canlılara karşı sevgi gösteren, saygılı, hoşgörü sahibi, yardımsever, vatansever, erdemli, hedefleri olan ve verdiği sözünü tutan bireyler olmayı öğreniyorlar.
Hatay, Kırşehir, Nevşehir, Çorum, Adana, Elazığ, Isparta, Osmaniye, Konya,Ankara, İstanbul, Burdur, Ordu ve Manisa illerinden 20 okulda hayata geçirilen proje ile çocuklar küçük kalplerini sevgi ile dolduruyor.
Dörtyol Şehit Harun Taş İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayfer Paşalıoğlu proje kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki Mehmetçiklere yılbaşı kartı gönderildiğini, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. lütfü Savaş'ın desteğiyle Dörtyol, Erzin ve Payas Bölge Koordinatörü Tansel Demirel'den kuş yuvası ve mama kapları temin edildiğini ve bunların Büyükşehir'e ait araçlarla ağaçlara yerleştirildiğini belirtti.
Ayrıca öğrencilerin kendi harçlıklarını biriktirerek hayvanlara mama aldığını belirten Dörtyol Harun Taş İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayfer Paşalıoğlu Projenin hedefleri hakkında da bilgiler vererek; " eTwinning-Heybemiz İyilik Dolu projemizle veli, öğretmen, öğrenci ilişkisini güçlendirerek, öğrenmenin çok boyutlu olarak gerçekleşmesini sağlamak, olumlu etkisini göstermek, iyilik yapmanı önemini kavramak, çocuklarımıza karakter eğitimi verirken onların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlamaktır. Projemize destek veren Dörtyol Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, velilerimize, okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz." dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş