Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yetim ve Öksüzlere Sinema Keyfi

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “ Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında yetim ve öksüz çocukları sinemayla buluşturdu.

Yetim ve Öksüzlere Sinema Keyfi

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “ Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında yetim ve öksüz çocukları sinemayla buluşturdu.
Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Demir organizesinde, Kırıkhan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde okul destek kapsamındaki yetim ve yetim ve öksüz çocuklarımız Rafadan Tayfa çizgi filmi seyretti.
15.01.2020 Çarşamba günü saat 11.00’de Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Sosyal tesisinde gerçekleşen sinema şöleni ile ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Yetim gülerse, dünya güler. Bu düşünce ile elimizden geldiği kadarı ile bütün yetim ve öksüzlerimizin yanında olup destek olmaya çalışıyoruz.
Rabbimden dilerim ki bütün acılar son bulsun, hiç kimse sahipsiz ve yetim kalmasın, hiç kimse vatanından, sevdiklerinden ayrı kalmasın. Böylesine güzel bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.
Konuyla ilgili teşekkür konuşması yapan Kırıkhan Sosyal Hizmetler müdürü İsmail Hakkı Şeker; “ Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz beye “”Şehit Gülşah Güler Sosyal tesisini memleketimize kazandırdığı için teşekkür ederim.
Başkanımız Ayhan Yavuz, söz konusu yetimlerimiz ve öksüzlerimiz olduğunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan desteklerini esirgememiştir. İlçemize kazandırılan bu nadide sosyal tesiste bugün yetimlerimiz ve öksüzlerimiz sinema keyfi ile büyük bir mutluluk yaşamıştır. Bu vesile ile ayrıca değerli Başkanımız Ayhan Yavuz’a teşekkür ederim” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş