Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Bu Yolda Hepimize Büyük Görev Düşüyor'

Antakya İlçe eski Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, CHP İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

'Bu Yolda Hepimize Büyük Görev  Düşüyor'

Gündem   A+a-

 CHP’de bir süre önce Milletvekili, ayrıca belediye başkan adayı da bulunan, Antakya İlçe eski Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, CHP İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Dr. Parlar, CHP Hatay İl Başkan Adaylığını, dün parti binasında duyurdu, projelerini açıkladı.
 
Yoğun katılımın olduğu adaylık açıklamasında konuşan Dr. Parlar, “Yapılacak ilk seçimde CHP’nin iktidara taşımak için hepimiz ayrı ayrı üzerimize düşen sorumlulukları almak ve her türlü desteği vermek zorundayız. Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için buna mecburuz” dedi.
 
‘GÖREVE GELEN ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM’
CHP Hatay İl Başkan Adayı Dr. Hasan Ramiz Parlar, “İlçe kongrelerimizin her biri partimizin demokrasi anlayışına yakışır biçimde coşku ve heyecanla tamamlandı. Pek çoğunda birden fazla aday dostça yarıştı, kaybedenin olmadığı CHP’nin kazandığı kongreler izledik. İlk kez göreve gelen arkadaşlarımızı kutluyor, onlara görevi devreden önceki dönem başkanlarımıza da emeklerinden dolayı şükran duygularımı sunuyorum. Bıkmadan yorulmadan bayrağı taşımaya devam eden başkanlarımızı da tebrik ediyorum” dedi.
 
‘SORUNLARI AŞMAK ZORUNDAYIZ’
Parlar, “Bu kongrelerimiz partimizin iktidara yürüdüğü bu dönemde çok büyük bir önem taşımaktadır. Ülkemiz içeride ve dışarıda Cumhuriyet tarihinde hiç görmediği kadar büyük sorunlarla karşı karşıyadır. Halkımızın büyük çoğunluğu yoksulluk hatta açlık sınırının altında bir gelirle yaşam mücadelesi verirken işsizlik de adeta rekor üstüne rekor kırmaktadır.
 
Çiftçi ve sanayici üretemez, esnaf işini sürdüremez noktaya gelmiştir. Eğitim sistemindeki bilim ve çağdışı uygulamalar geleceğimizi karartmaktadır. Dış politikadaki akıl almaz yanlışlar ülkeyi uçuruma sürüklemektedir.Değerli arkadaşlar, Bu iktidarın ekonomiden işsizliğe, eğitimden sağlığa, iç politikadan dış politikaya yanlışlarını ve yarattığı sorunları saymakla bitiremeyiz. Kısaca ve açıkça söylemek gerekirse bu iktidar ülkeyi yönetememektedir. Bu yolda hepimize bütün CHP’lilere çok büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Yapılacak ilk seçimde CHP’nin iktidara taşımak için hepimiz ayrı ayrı üzerimize düşen sorumlulukları almak ve her türlü desteği vermek zorundayız. Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için buna mecburuz.
 
Değerli dostlarım, devlet memurluğu görevimden dolayı 2013 yılında başlayabildiğim aktif siyaset yaşamımda partimde çok onurlu görevler üstlendim. Antakya Belediye Başkan Adaylığı, İki dönem ilçe başkanlığı, İki dönem kurultay delegeliği, Milletvekili aday adaylığı görevlerim oldu.
 
Önümüzdeki zorlu süreçte partimin Hatay il başkanlığı görevini en iyi şekilde yapacağıma, il ve ilçe yönetimlerimizle birlikte partimizi bugün olduğundan çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Bu sorumluluk duygusundan hareketle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyeti kuran ve ülkeye demokrasi getiren Türkiye’nin en köklü ve sarsılmaz ulu çınarı CHP Hatay il başkanlığına aday olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum. Tabi ki son karar CHP delegelerinindir. Hepinize çok teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
Parlar son olarak, “Bu toplantıda beni yalnız bırakmayan milletvekilim Sayın Serkan Topal’a ve önceki dönemler il başkanım Sayın Servet Mullaoğlu’na şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Parlar’ın adaylık açıklamasına, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Erzin İlçe Başkanı Yalçın Elmasoğlu, Kırıkhan İlçe Başkanı İsmail Savaşır ve çok sayıda partili katıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar