Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC Dostlarıyla Dayanışma İçinde…

İGC tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Dayanışma Gecesi’ bu yıl da Grand Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

İGC Dostlarıyla Dayanışma İçinde… Web
TV

Medya   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Dayanışma Gecesi’ bu yıl da Grand Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr.Asaf Güven, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven'i, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Güvenlik ve Terör Uzmanı Dr.İmdat Muğlu, Esnaf Odaları Temsilcisi Erol Akın, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Müsiad Hatay İl Başkanı Abdullah Bozatlı, Oda ve Dernek Başkanları’nın yanı sıra geceye çok sayıda konuk ve gazeteci de eşleriyle katıldılar.
Arsuz Belediyesi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin dayanışma gecesine Başkan Asaf Güven, Başkan Yardımcıları Sami Üstün ve Cevat Aydemir, meclis üyeleriyle birlikte tam kadro katıldı.
Davetlilerden İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Adnan Ağır ve Rasim Gümüş de sanatçı Göksel’in şarkılarına mikrofonda eşlik ederek geceye renk kattılar.
Gecenin açılış konuşmasını yapan İGC Başkanı Veysel Cıncık, yazılı basının her geçen gün kan kaybettiğini, yayın organlarının internet ortamına doğru kaydıklarını belirterek, ‘’Bizler yazılı basının son temsilcileri olacağız. Yayın organları artık internet ortamında okunmaktadır. Bugüne kadar bizlere destek oldunuz. Siz basın dostlarına bu nedenle çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Sanatçı Göksel’in birbirinden güzel şarkıları ile konuklar hem neşeli zaman geçirdiler, hem dans ettiler.
İGC Başkanı Veysel Cıncık, rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik ileTerör ve Güvenlik uzmanı Dr.İmdat Muğlu’ya bir anı armağanı verdi.
Bu arada yeni kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, geceye bir telgraf gönderdi. Dim’in mesajı şöyle:
‘’Sayın Veysel Cıncık
Küresel Gazeteciler Konseyi’nin çok yoğun çalışmaları nedeniyle nazik davetinize katılamıyorum.
Hatay il temsilcimiz olan sizi ve başkanlığını yaptığınız İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin başarılı çalışmalarını yakından izliyor ve sizleri kutluyorum.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediğiniz bu güzel dayanışma gecenizde size ve saygıdeğer konuklarınıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum’’
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İGC Dostlarıyla Dayanışma İçinde…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar