Skip Navigation Links

Gönlü Zengin Eğitim Neferlerine Teşekkür

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İskenderun’da eğitime destek veren hayırseverlere teşekkür belgesi sundu.

Gönlü Zengin Eğitim Neferlerine TeşekkürWeb
TV

Gündem   A+a-

 Bakan Selçuk, Petek Mutfak’ta AK Parti Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, anneleri Hacı Pervin Tosyalı, hayırseverler, iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda buluştu.
Buluşmada Bakan Selçuk, eğitime katkıda bulunan ‘gönlü zengin’ işadamı Fuat Tosyalı başta olmak üzere, Nuri Üysen, Naciye Tekin, Kazım Gökmen, Zeynelabidin- Bülent Kırmızıoğlu, İhsan Bodur, Yakup Bozatlı, Halil Şahin ve daha birçok hayırsevere teşekkür sertifikası verdi.
Bakan Selçuk, kendisini çiçek vermek yerine ziyaretinin anısına fidan diken Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, öğretmen ve öğrencilerine bu anlamlı katkılarından ötürü teşekkür etti.
Daha sonra İskenderun Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Selçuk, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Tosyalı, belediye olarak eğitime her zaman destek olacaklarını ifade ederek, “Sayın Bakanımıza ziyaretleri için çok teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gönlü Zengin Eğitim Neferlerine Teşekkür videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet