Skip Navigation Links

İskenderun Spor Deplasmandan Mutlu Döndü

Spor toto 3. lig 2. gurupta Pazar günü Hasan doğan sahasında Kepez Belediye Spor ile İskenderun spor karşı karşıya gelerek üç puan mücadelesi verdile

Spor   A+a-

 
 
Spor toto 3. lig 2. gurupta Pazar günü Hasan doğan sahasında Kepez Belediye Spor ile İskenderun spor karşı karşıya gelerek üç puan mücadelesi verdiler.
Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte maça başlayan ev sahibi kepez bu maçta galibiyet elde etmek için çabaladı.
Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibine üstünlük kuran İskenderun spor 1. dakikada Nuru Ersoy ile pozisyon buldu kalecinin uzanamayacağı köşeye doğru yolladığı topa son anda kaleci elinin ucuyla dokundu ve topu kornere çeldi. Mehmet Türk’ün kullandı kornere rakip vurdu bir korner atışı daha kullanıldı bu pozisyonlardan gol olmadı.
maçın üçüncü dakikasında ise Kepez belediye spor İskenderun kalesine gelmek için yüklendi ama gol yollarında sonuca ulaşamadı. Dakikalar 5 gösterdiğinden İskenderun spor orta sahadan kısa paslarla rakip kalenin bölgesine kadar geldi Mehmet tam topa vuracak iken rakip topu uzaklaştırmak istedi Nuri Ersoy ise topu aldı ve ceza sahası dışında olan kaptan İsmail’in önüne yolladı. İsmail ise topa gelişine çok sert vurdu ve durumu 1-0 yaptı.bu golün ardından ise daha rahat ve rakip kaleyi baskı altına alan İskenderun spor da 17.dakikada ceza sahasının dışında yere düşürülen Ali kurt’ hakem faul verdi. Faul atışı için topun başına ise İsmail,Nuri ve Mehmet geçerek atışı kullanmayı beklediler İsmail ile Nuri topa dokundu Mehmet ise frikik atışıyla kalecinin uzanamayacağı köşeye atarak topu filelerle buluşturdu ve durumu2-0 yaptı.
Dakikalar 20 yi gösterdiğinde ise rakip kepez belediye li futbolcu ceza sahası içerisine kadar giderek gol bulmak istedi ancak bu oyuncuyu ceza sahası içerisinde İsmail yere düşürdü maçın hakemi ise penaltı noktasını gösterdi.
Bu atışı kullanan kepezli cemal atışı gole çevirdi ve durumu 2-1 yaptı.bu golle çabuk toparlanan kepez iskenderun kalesine gelmeye çalıştı ancak iskenderun sporlu oyuncular ise buna fırsat vermedi orta saha ve sağ kanattan rakip kaleye yüklenen iskenderun spor 31. dakikada ise Tanju ili ceza sahasının dışından attığı golle 3-1 öne geçti.ve bu dakikadan sonra geliştirdiği bir çok pozisyondan fırsat bulamayan iskenderun spor ise ilk yarıyı 3-1 önde kapattı.
 
İskenderun spor’u Antalya’da taraftarlarda yalnız bırakmayarak İskenderundan 20 kişilik taraftar gurubu da Antalya ya takımı desteklemeye gelirken Antalya da bulunan İskenderunlularda maçı izleyerek takıma destek oldular.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet