Skip Navigation Links

İskenderunspor'lu futbolcular kampta tek vücut

Kentimizi 3.lig ikinci gurupta temsil eden İskenderunspor, İzmit Kartepede 2.etap çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kartepe'

Spor   A+a-

Kentimizi 3.lig ikinci gurupta temsil eden İskenderunspor, İzmit Kartepede 2.etap çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kartepe’ye giden İskenderun spor, burada ilk olarak İnegöl sporla hazırlık maçı yaptı. Yeni kurulan bir takım olmasına rağmen, oturmuş ve kaliteli bir İnegöl spor karşısında iyi mücadele ortaya koyan İskenderun spor bu karşılaşmadan 0 – 0 eşitlikle ayrıldı. Maçın değerlendirmesini yapan Can Güven “Eksik kadromuza rağmen tecrübeli bir takımla mücadele ettik. Genç futbolcularımız kendilerini ispatlamak için elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Kamp bitiminde, yüksek moral ve kondisyon ile şehre dönmüş olacağız” dedi.
Teknik Direktör Can Güven ve Ender Traş gözetiminde her gün çift antrenman yapan takım, sabah düz koşu ve taktik ağırlıklı çalışmalar, öğleden sonra ise hazırlık maçı yapıyor.
Kampın ikinci gününde Turuncu-Mavi’li takımımız Trabzon temsilcisi Akçaabat sebat spor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda sahaya yeni transferlerden Nuri ve Bünyamin hariç, tam kadro çıkan İskenderun spor ilk yarıyı baskılı bir oyunla sürdürdü ve Sebat karşısında sık sık pozisyonlara girdi. İlk yarıda takım olarak iyi bir futbol ortaya koyan İskenderun spor maçın ilk yarısını 1- 0 önde kapattı.
İkinci yarıda ise yedek kalan gençleri sahaya süren İskenderun spor tüm futbolcularını denemeye çalıştı.
İkinci yarıda eşitliği bulan sebat spor oyuna dengeyi getirdi. Her iki takımında galibiyet için rakip kalelere yüklenirken ikinci gol Sebattan geldi. Ve ikinci maçında İskenderun spor Sebat spora 2 1 yenildi.
Maçın değerlendirmesini yapan Yardımcı Antrenör Ender Traş “hazırlık maçlarında takımdaki tüm futbolcuları denemek durumundayız. İlk yarı as kadroya yakın bir takımla oynadık ve üstünlük sağladık. Ama burada skordan çok takım oyunu önemli. Tüm futbolcularımızı demene imkanı buluyoruz. İskenderunspor, sezonda fırtına gibi esecek” şeklinde konuştu..
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet