Skip Navigation Links

Metin Yıldız’a Nursan Hastanesi Ziyareti mi?

Palmiye’den Sonra Sıra Nursan’da mı?

Metin Yıldız’a Nursan Hastanesi Ziyareti mi?

Sağlık   A+a-

 Yatırımlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Yalım Group, 2019 yılında bünyesine kattığı Palmiye Hastanesi ile de sürpriz yapmıştı.
Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Suzan Şahin, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Yalım Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız’ı ziyaret ederek Gelişim Hastanesi’nden sonra Palmiye Hastanesi’ni de bünyesine katması nedeniyle kutladılar.
Sosyal medya sayfasında ziyarete ilişkin fotoğrafı paylaşan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, yapılan bir yoruma “Bu Konuda Çalışmalarımız Var. İnşallah Sonuçları Yakın Zamanda Kamuoyu ile Paylaşacağız” şeklinde yanıt verdi.
Ziyaretin Dörtyol bölgesi ağırlıklı olması birkaç yıldır atıl durumda açılmayı bekleyen Nursan Hastanesi ile ilgili konunun gündeme gelip gelmediği sorusunu akıllara getirdi.
İskenderun Körfezi’nde iki büyük hastanenin sahibi olan Yalım Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız’ın, birkaç yıldır açılmayı bekleyen Nursan Hastanesi ile de ilgilendiği ve ziyaretin bu kapsamda önem teşkil ettiği iddia edildi.
Bir süredir atıl durumda olan hastanenin açılması için çözüm aranıyordu. Sağlık yatırımlarında halkayı genişletme hedefi bulunan Yalım Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız’ın, Nursan Hastanesi’ni de bünyesine katarak faaliyete geçirmesi halinde bölgede sağlık anlamında büyük bir atılım yapacağına inanıyor ve destekliyoruz.
Nursan Hastanesi’nin de Yalım Group bünyesine katılması söz konusu olması halinde Dörtyol, Erzin, Ceyhan ve Yumurtalık gibi ilçelerin sağlık ihtiyaçlarının karşılanması mümkün olacak, Adana’daki group hastanelerin hasta potansiyellerinde ciddi düşüş olacak.
Konuyla ilgili bilgi almak için aradığımız Yalım Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız ve Group Ceo’su Cüneyt Müjde’ye ulaşılamadığından, konuyla İlgili yapacakları açıklamaya da yer vereceğimizi belirtmek istiyoruz.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet