Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sorunlara İmkanlar Ölçüsünde Çözüm Üretiyoruz

İGC'yi ziyaret eden Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven: Sorunlara İmkanlar Ölçüsünde Çözüm Üretiyoruz dedi.

Sorunlara İmkanlar Ölçüsünde Çözüm ÜretiyoruzWeb
TV

Gündem   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven,10 0cak Çalışan Gazeteciler Günü’nde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Beraberinde Başkan Yardımcısı Sami Üstün, Meclis Üyeleri Mustafa Gökpınar ve Mehmet Ali Açıkyol’la birlikte gazetecilerin gününü kutlayıp, Arsuz coğrafyasında yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları aktaran Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, geciken asfalt ve bazı hizmetler için halktan gelen tepkilerin haklı olduğunu ifade etti.
Gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında Arsuz’da çözüm bekleyen onlarca sorun olduğunu belirten Belediye Başkanı DR Asaf Güven, çukur ve çamurlu yollardan dolayı isyan eden vatandaşın her zaman haklı olduğuna dikkat çekerek, imkanlar ölçüsünde sorunları hızlı bir şekilde çözmek gayretlerine vurgu yaptı.
Altayapı çalışmaları yeni bitirilen Arsuz’da, asfalt bekleyen onlarca sokak olduğunu belirten Başkan Güven, halkın beklenti ve taleplerine cevap vermek için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Arsuz merkezi trafiğe kapatıp yayalaştırma projesi üzerinde çalıştıklarını belirten Başkan Asaf Güven, mahkemesi devam eden birkaç yer nedeniyle çevre yolu projesinin beklemede olduğunu hatırlatarak, Karağaç sahil yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini, yolun İskenderun’a devamı için de İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile görüşmelerinin sürdüğünü ifade etti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veyel Cıncık da yaptığı konuşmada, geniş Arsuz coğrafyasında hizmet üretmek için çalışan Başkan Güven ve ekibini tebrik ederek başarılar diledi.
 
 
 
 
Sorunlara İmkanlar Ölçüsünde Çözüm Üretiyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş