Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kent Yönetimi Basınla Omuz Omuza

Kent Yönetimi Basınla Omuz Omuza

Kent Yönetimi Basınla Omuz OmuzaWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldiler.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Basın mensuplarımız kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra etmektedirler “dedi.
Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Basın çalışanlarına, ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 sayılı Kanun’un yürürlüğe girdiği 1961 tarihinden bu yana ülkemizde “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günün 59.yıl dönümünü hep birlikte kutluyoruz “ dedi.
Basın mensuplarının ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa ettiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile belediyemizin 3 nolu sosyal tesislerinde İskenderun Kaymakamımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Emniyet Müdürümüz ile birlikte kentimizde görev yapan çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Tüm gazeteci arkadaşlarımızın çalışan gazeteciler gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledik. Katılımlarından dolayı basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı konuşmada, yerel basının içinde bulunduğu durumu özetledi ve Kaymakam Yönden, Başkan Tosyalı ve Emniyet Müdürü Güneş’e teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından program sohbet ortamında devam etti.
Düzenlenen programa İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Ahmet Keskin ve Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca’da katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kent Yönetimi Basınla Omuz Omuza videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş