Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Madalyalarla Döndü

Hatay Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başarılarına bir yenisini daha da ekledi.

Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Madalyalarla DöndüWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Uluslararası yarışmalarda adından sıkça söz ettirmeye başlayan Hatay Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başarılarına bir yenisini daha da ekledi. 25-28 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Türkiye genelinde ünlü şef ve dünya ülkelerinden katılan davetli şef jürilerinde aralarında olduğu yarışmada madalyasız dönmedi.
 
Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini temsilen katılan İrem USLU bireysel restoran tatlı tabağı yarışmasında hasır künefe tatlısıyla 2. olarak gümüş madalya almıştır.
 
Tuğçe Korkmaz bireysel restoran balık tabağında tarhanalı somon ve buğday risotto yemeği ile 2. olarak gümüş madalya almaya hak kazanmıştır.
 
Zehra Deniz bireysel ana yemek yarışmasında narenciye gülü yemeği ile 2. olarak gümüş madalya almıştır.
 
Tuğçe KORKMAZ, İrem USLU ve Zehra DENİZ yılın en iyi lisesinde ülke genelindeki liselerle yarışarak 2. olup gümüş madalya almıştır.
 
İlçe Kaymakamız Sayın Musa SARI okulumuz öğrencilerimizi makamında ağırlayarak ilçemizi ve okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi ‘’Gastronomi şehri Hatay’ımızı en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi bu olanakları öncelikle sağlayan okul müdürümüz Yusuf KURTAR’ı ve meslek öğretmenlerimizi tebrik ederim. Öğrencilerin bu düzeydeki profesyonel ortamlardaki gösterdikleri performans ve dereceler hepimizi mutlu ediyor. ’’diyerek hediyelerini vermiştir.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan DÖNMEZ ‘’ilçemizde mesleki açıdan önemli işlere imza atan Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul ve Antalya’da gösterdikleri performanslar hepimizi mutlu ediyor. Öğrencilerin motivasyonunu ve mesleki isteklerini, ilgilerini canlı tutan uluslararası düzeydeki yarışmalar öğrencilerin özgüven kazanmasını sağlayacaklarına inanıyorum. ’’ diyerek yarışmaya katılan öğrencilerimiz makamında hediyelerini ve tebriklerini sunmuştur.
 
Okul müdürümüz Yusuf Kurtar ‘’ verdiğimiz eğitimleri ve öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini dünya standartlarında jürilerin ve ülkemizi en iyi temsil eden şeflerin değerlendirmeleri bizim için en iyi dönüttür’’.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Madalyalarla Döndü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar