Skip Navigation Links

Fuat Tosyalı’dan ‘Eğitim Kampüsü’ne Arazi Desteği

Fuat Tosyalı’nın devasa katkısından sonra, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kilis’e geliyor.

Fuat Tosyalı’dan ‘Eğitim Kampüsü’ne Arazi Desteği

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz günlerde 50 dönümlük Kilis Tekel Suma Fabrikasının arazisini satın alarak, eğitim kampüsü yapılması için bağışlayan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ‘gönlü zengin’ iş adamı Fuat Tosyalı’nın devasa katkısından sonra, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kilis’e geliyor.
 
Gerek Hatay ve Osmaniye başta olmak üzere, Türkiye’nin bir çok yerinde, hatta yurtdışına bile devasa sosyal sorumluluk projeleri kazandıran Hayırsever iş adamı Fuat Tosyalı’nın, büyük takdir gören anlamlı bağışına her çevreden teşekkür mesajları yağıyor.
 
Eğitime yapılan dev katkı nedeniyle Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya teşekkür eden Kilis Valisi Recep Soytürk, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yapacağı ziyaret hakkında, “Cumartesi günü ilimize teşrif edecek olan Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un ziyaretinde de kapsamlı değerlendirmelerin yapılacağı bu yerde ilimize yakışır bir eğitim kampüsü kazandırma adına gerekli çalışmaları inşallah yine hep birlikte yapıp çocuklarımızın geleceğimizin hizmetine sunacağız” dedi.
 
AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger de, “Hemşerimiz Fuat Tosyalı başta olmak üzere tüm Tosyalı Ailesine, böylesine anlamlı davranışlarından dolayı şahsım, memleketim ve memleketimin geleceği olan çocuklarımız adına teşekkür ederim” diye konuştu.
 
EĞİTİMCİLERLE BİR ARAYA GELECEK
Kilis’teki ziyaretlerin ardından, bir dizi program kapsamında Hatay’a gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilçe protokolü ve eğitimcilerle bir araya gelecek. İskenderun’da pazar günü Ramada Otel’de eğitimcilerle kahvaltı programına katılacak olan Bakan Selçuk, hem öğretmenleri dinleyecek hem de eğitime dönük istişarede bulunacak.
 
Bakan Selçuk, daha sonra Antakya’da düzenlenecek toplantıya katılıp, bir dizi ziyaretlerde bulunacak.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet