Skip Navigation Links

Kırıkhanspor Hatayspor Karşılaşmasına Hazır

Kırıkhanspor Başkanı Mete İçcan, Pazar günü oynayacakları Hatayspor maçının dostluk havasında geçeceğini ve her iki takımın da fairplay ruhu ile oynay

Spor   A+a-

Kırıkhanspor Başkanı Mete İçcan, Pazar günü oynayacakları Hatayspor maçının dostluk havasında geçeceğini ve her iki takımın da fairplay ruhu ile oynayacağını belirtti.
Sezon başında fairplay ruhu ile maçlara çıkacaklarını belirttiklerini ifade eden Mete İçcan, taraftarlarında aynı özeni göstermelerini beklediklerini, aynı zamanda takımlarına moral ve motivasyon desteği vererek tüm sporseverleri Pazar günkü maça beklediklerini söyledi.
Kırıkhan spor bilindiği gibi şu ana kadar hiç yenilgi almadı. Bu zorlu maratonda sporseverlik adına yakışan futbol sergilemeye devam edeceklerini söyleyen Başkan İçcan, “Kırıkhanspor zoru sever. Biz maçlarımıza her zaman kazanmak için çıkıyoruz. Takımımızda hiçbir sakat ve cezalı oyuncumuzun olmaması bizim ve taraftarlarımız için sevindirici. Tüm sporcularımız Pazar günü oynanacak Hatayspor maçına hazır durumda. Kırıkhan’ı temsil eden bir takım olarak Kırıkhan’lılara ve sporseverlere lezzetli bir maç seyrettireceğiz. Tüm taraftarlarımızı ve sevenlerimizi bu maça bekliyoruz.” Dedi.
TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Kırıkhanspor'un teknik sorumlusu Ahmet Taşyürek, Pazar günü deplasmanda yapacakları Hatayspor karşılaşmasında, sporcu ve taraftarlara büyük görev düştüğünü söyledi.
Taşyürek, yaptığı açıklamada, Hatayspor karşılaşmasına günde çift antrenmanla hazırlandıklarını kaydetti.

Taraftarları takıma sahip çıkmaya çağıran Taşyürek, şöyle konuştu: ''16 yıl hizmet verdiğim Hatayspor'a karşı bu kez mücadele edeceğim. Şu anda Kırıkhanspor'da görev yapıyorum. Tek düşüncem takımımın başarılı olması. Öncelikle centilmence ve dostça bir karşılaşma olmasını istiyorum. Burada her iki takımın sporcu ve taraftarlarına büyük görev düşüyor. Hatay derbisine yakışır mücadele sergileyerek, sonucu ne olursa olsun, iki takımın da sahadan kol kola çıkmasını arzuluyoruz. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Şu ana kadar hiç yenilgimiz yok. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta Malatya Belediyespor'la 1-1 berabere kaldığımız maçta, iyi futbol sergileyemedik. Ama hatalarımızı tespit ettik, önlemimizi de aldık. Taraftarlarımızın bizi zorlu deplasmanda yalnız bırakmayarak, destek olmalarını bekliyoruz.''
Taşyürek, takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet