Skip Navigation Links

'Gelişim Hastanesi’nden Eğitime Destek'

'Gelişim Hastanesi’nden Eğitime Destek'

'Gelişim Hastanesi’nden Eğitime Destek'

Eğitim   A+a-

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ile birlikte anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarını ziyaret ederek, genel durumlarını yerinde inceliyor.
Gültepe İlkokul ve Ortaokulu’nda 450 öğrenciye giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtımı yapan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirerek takdir topladı.
Gültepe İlkokulu ve Ortaokuluna gerçekleştirilen ziyaret esnasında; Okulun fiziki yapısı, güvenliği, temizliği ve hijyen koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim v. b. konularda yerinde inceleme yapmasının ardından, okulun idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelerek eksik ve ihtiyaçlara yönelik çözüm odaklı istişare de bulundu.
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü H. Ozan Yaşar ve Başhekimi Uzm. Dr. Ömer Süha Caymaz da eşlik ederek, 450 öğrenciye hediye edilmek üzere hazırlanan kıyafet ve kırtasiye paketlerini de öğrencilere dağıttı.
Kaymakam İskender Yönden, duyarlılığından dolayı Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Yönetim Kuruluna ve tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet