Skip Navigation Links

Başkan Savaş'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Savaş'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Medya   A+a-

 Başkan Savaş Türkiye’deki gazeteciler için önemli bir hak mücadelesinin zaferle sonuçlandığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Gazetecilik, sorumluluk gerektiren onurlu bir meslek. Kamu yararı bu mesleği ilkeli, dürüst ve özverili bir şekilde icra eden gazetecilerimiz, ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine de büyük katkı sağlamaktadır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk de ‘Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir’ ifadeleriyle gazetecilik mesleğinin ne denli önemli olduğuna dikkat çekmiştir. Mesleğini evrensel değerlere uygun ve ilkeli bir şekilde sürdüren gazetecilere minnet borçluyuz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle başta ilimizde görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, meslek yaşamlarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet