Skip Navigation Links

SİMYA’dan Bir İlk Daha! SİMYA Koleji ‘Ebeveyn Okulu’ Açılıyor

SİMYA Eğitim kurumları bir ilk’e daha imza atıyor.

SİMYA’dan Bir İlk Daha! SİMYA Koleji ‘Ebeveyn Okulu’ Açılıyor

Eğitim   A+a-

 Eğitim sektöründe Türkiye geneline yaydığı pozitif faaliyetleri, yenilikleri ve eğitim şubeleriyle Ulusal platformda bölgemizin gurur kaynağı olan SİMYA Eğitim kurumları bir ilk’e daha imza atıyor. Öğrencileri en mükemmel şekilde hayata hazırlamayı ilke edinen SİMYA Koleji, şimdi de anne ve babalara yönelik ücretsiz eğitimler vermek üzere “Ebeveyn Okulu” projesini hayata geçiriyor.
Bu kapsamda SİMYA Eğitim Kurumları Koordinatörü Selim Baysal, tüm ebeveynleri 11 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 15:00’de İskenderun SİMYA Koleji Yusuf Baysal Konferans Salonunda gerçekleşecek ücretsiz konferansa davet etti.
Ebeveyn Okulu projesi kapsamında, Uluslar arası tanıtım, strateji ve iletişim uzmanı Prof. Dr. Uğur Batı’nın sunumuyla gerçekleşecek “Dijital Ebeveynlik” konulu ebeveynlere yönelik konferansta çocuk, ebeveyn ilişkileri ele alınıyor.
Eğitimci Selim Baysal; “Konferansın amacı kentimizdeki anne babalara ücretsiz eğitim vererek aslında doğru bildikleri yanlışları gösterebilmektir. Bu da çocuklarımıza yansıyacaktır her şey onlar için. Tüm sorumlu ve ilgili ebeveynlerimizi bu konferansa bekliyoruz. Ebeveyn Okulumuz ve Konferans ile ilgili bilgi için isteyen 4448601 numaralı telefonumuzu arayabilir” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet