Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vatandaşların Ulaşımı Hbb İle Güvende

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü denetimlere ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşların Ulaşımı Hbb İle Güvende

Hatay   A+a-

Hatay halkının güvenli ve kaliteli ulaşım hizmeti alması için tüm birimleriyle koordineli çalışan Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü denetimlere ara vermeden devam ediyor.
Vatandaşların kent içi ulaşımda sıklıkla tercih ettiği; TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarının kontrol listesinde bulunmayan ancak belediyenin denetimi altında faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarında hayati önem arz eden detaylar, HBB Ulaşım Dairesi Toplu Taşıma Şube Müdürlüğüne bağlı Araç Kontrol Komisyonu ekipleri tarafından rutin bir şekilde kontrol ediliyor.
UYGUN OLMAYAN ARAÇLARA GÜZERGÂH İZNİ VERİLMİYOR
HBB ekipleri, toplu taşıma araçlarının kapılarının sıkışma anında açılıp açılmadığı, ‘Dur’ butonlarının çalışıp çalışmadığı, sıcak havalarda vatandaşların daha konforlu seyahat edebilmelerini sağlayan klimaların çalışıp çalışmadığı ve araçlarda engelli rampasının olup olmadığı yaz kış demeden denetleyerek uygun olmayan araçlara güzergâh izni vermiyor.
Rutin denetimlerin tüm kentte devam edeceğini ifade eden HBB ekipleri, vatandaşların sağlıklı bir şekilde ulaşım yapmaları için 7/24 görevlerinin başında olduklarını ifade etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar