Skip Navigation Links

Chp İlçe Teşkilatından Başkan Fatih Tosyalı’ya Nezaket Ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Chp İlçe Teşkilatından Başkan Fatih Tosyalı’ya Nezaket Ziyareti

İskenderun   A+a-

Bir süre önce yeniden göreve seçilen CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kentteki çalışmalar hakkında bilgi vererek; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Her mahalleye eşit hizmet yapıyoruz. Toplumun her kesimine faydalı işler yapmanın mücadelesini veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. İskenderun’un her anlamda kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü fikri öneriyi önemsiyoruz “ dedi.
AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET
CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek; “Bir süre önce ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Halka hizmet noktasında belediyelerimize büyük görevler düşüyor. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet