Skip Navigation Links

Kaymakam Karamehmetoğlu ve Başkan Yavuz Halk Ziyaretlerine Devam Ediyor

Zafer Karamehmetoğlu ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz mahalle statüsünde ki köylerde halkla buluşma toplantılarına devam ediyor

Kaymakam Karamehmetoğlu ve Başkan Yavuz  Halk Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz mahalle statüsünde ki köylerde halkla buluşma toplantılarına  devam ediyor.
07.01.2020 Salı günü saat 9.30’da Çamsarı Mahallesi İlkokulunda yapılan halkla buluşma toplantısına İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, kurum müdürleri ve Çamsarı mahallesinden vatandaşlar katıldı.
Toplantıda mahalle halkının sorunları dile getirilerek bu sorunların çözüme kavuşturulması konusunda fikir alışverişi yapıldı.
Kaymakam Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Yavuz toplantı sonrası açıklama yaparak, ilçeye bağlı tüm mahallelerde bu yönde toplantıların devam edeceğini ve halkın sorunlarını yerinde inceleyerek sorunların çözümü noktasında hassasiyet göstereceklerini söylediler.
Karamehmetoğlu ve Yavuz, Belediye Meclis üyesi Ömer Erden ve kurum müdürleri ile birlikte Çamsarı mahallesinde ki toplantının ardından Camuzkışlası Mahallesinde ikamet eden ve Barış Pınarı Harekâtında yaralanan Askerimiz Ali Kızıltaş'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet