Skip Navigation Links

Geleceğin Başarılı Sporcuları İskenderun'dan Çıkacak..

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geleceğin başarılı sporcularının İskenderun’dan çıkacağını söyledi.

Geleceğin Başarılı Sporcuları İskenderun'dan Çıkacak..

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Belediyemiz arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde İskenderun’da yapılacak olan spor tesislerinin yerlerindeki incelemelerine devam ediyor.
SPOR SAHALARININ YER TESPİTİNİ YAPIYORUZ
Spor sahalarının yerleri konusunda muhtarların görüş ve önerilerini dinlediklerini belirten başkan Fatih Tosyalı, ”Belediye Başkan Yardımcılarımız ve muhtarlarımız ile birlikte incelemelerde bulunduk. Belediye olarak spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek. Gençlerimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz. İskenderun birçok spor dalının yapılabileceği bir bölge. Spor dallarını artırmak istiyoruz, sadece futbol, basketbol değil, başka dallarda da zenginleştirmek gerekiyor. Her çocuğun farklı yeteneklere sahiptir ”şeklinde konuştu.
KENTİN SPOR POTANSİYELİ YÜKSEK
Başkan Tosyalı,” çocuklarımızı sokağın olumsuz etkilerinden hep birlikte kurtarıp, sporun yanında iyi ahlakı ve güzel insan olmayı da öğretelim. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi iyi ve güzel yetiştirirsek ülkemizde çok daha güzel bir hale gelir. İskenderun’da spor anlamında inanılmaz bir potansiyel var ”ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet