Skip Navigation Links

Boş Havuzdan İkincilik Başarısı

İskenderun Yüzme İktisas Kulübü başarılara doymuyor.

Spor   A+a-

 


İskenderun Yüzme İktisas Kulübü başarılara doymuyor. Türkiye Sutopu Federasyonunun “Türkiye Ümit Erkekler Açık Küme Müsabakaları’nda” İskenderun Yüzme İhtisas Sutopu Takımı ikinci olarak, şehrimize kupayla döndü.
Geçmişten bu yana birçok başarı yaparak kupa alan İskenderun Yüzme İhtisas kulübü imkansızlıklara rağmen başarılı sonuçlara devam ediyor.
İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunun yaklaşık 2 aydan bu yana motor dairesindeki problemlerden dolayı kapalı olduğundan başka havuzlarda antrenmanları yapan sporcular zor günler geçirdiklerini belirttiler.
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Sutopu Antrenörü Mehmet Aktepe “Çok iyi antrenman yapamadan katıldığımız müsabakalarda iki gol averajıyla şampiyonluğu kaçırdık. Bildiğiniz gibi antrenmanlarımızı gerçekleştirebildiğimiz tek yer olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu, motor dairesindeki problemlerden dolayı sezon ortasında kapandı. Bu havuzun talihsiz kaderi yıllardır değişmedi. Eğer havuz açık olup düzenli antrenman yapabilseydik kesinlikle şampiyon olup 2. lige çıkardık. Bu bizim için büyük talihsizlik oldu. Antrenmanlarımızı denizde ve sitelerin havuzlarında yaparak gidermeye çalıştık. Sporcularım bu müsabakada fizik güçlerini en üst düzeyde kullanarak antrenman eksiklerini kapatmaya çalıştılar. Hepsi canla başla güçlü rakiplerle mücadele ettiler. İkinci ligi kıl payı kaçırdık. Boş havuzdan ikincilik çıkardık. Fakat seneye bu kadroyu koruyup daha da güçlendirerek şampiyonluk yolundaki en güçlü ekip olmayı hedefliyoruz. Tabi ki havuzumuz açık kalırsa. Yetkililerden bir an önce havuzumuzdaki arızanın giderilmesi istiyoruz.” diye belitti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet