Skip Navigation Links

Haftanın Spor Gündemi

Bütün çalışmalarımız hummalı şekilde devam ediyor

Haftanın Spor Gündemi

Spor   A+a-

İskenderun Spor Teknik Direktörü Murat Kurt
"İKİNCİ YARIYA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAYI ARZULUYORUZ"
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi 5 Temmuz İskenderun Spor, ikinci yarı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Kurt nezaretinde sürdürüyor.
Turuncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Spor, Karayılan Belediye Spor tesislerinde alt yapı futbolcularında oluşan (U-19) takımı ile birlikte hazırlık karşılaşması yaptı. İskenderun Spor, Çarşamba günü de Karayılan Belediye spor tesislerinde Kilis Belediye Spor ile saat 14.00 da ikinci özel karşılaşmasını yapacak.
5 Temmuz İskenderun Spor Teknik Direktörü Murat Kurt yaptığı açıklamada, "Devre arası calışmalarımız planladığımız gibi gidiyor. Hazırlık maçlarıyla birlikte oyunsal anlamda eksiklerimizi giderip ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz" dedi.
 
 
 
 
Bölgenin altın çocuklarından oluşan Kayra Spor'un Play-Off'u garanti..
İSKENDERUN KAYRA SPOR 8 KIRIKHANGÜCÜ 0
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler kategorisi (B) grubu karşılaşmalarına devam edildi. Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor, Kırıkahgücü Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 8-0 mağlup etti. İskenderun Kayra Spor'un gollerini Renaz Akdemir (2), Hakan Toprak (2), Fuat Kaya, Yusuf Mert, Mustafa Erol ile Mehmet Tüfekçi attı.
Diğer kategorilerde de başarı üstüne başarı elde eden Bölgenin Altın çocuklarından oluşan İskenderun Kayra Spor'un Play-Off'u garanti.
Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle.
A. Karaağaç Spor 8-Nardüzü Gençlik 0, Payas Spor 0- Bekbele Gençlik 3, Kırıkhan Spor 5- Erzin Spor 2.
Bu sonuçların ardından ligin bitmesine 1 hafta kala puan durumu şöyle oluştu.
İskenderun Kayra Spor 40 puan ile lider, 39 puan ile 5 Temmuz İskenderun Spor ikinci, 37 puan ile Arsuz Karaağaç Spor'da üçüncü sırada bulunuyor.
 
 
 
 
İskenderun Meydan Spor'un Gözü Play-Off'ta
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (B) grubunda Play-Off hesapları yapan takımlardan İskenderun Meydan Spor, Yayladağı ilçe stadında yapılan karşılaşmada Yayladağı Spor'u 6-1 mağlup etti. İskenderun Meydan Spor'un gollerini Cemil Ersöz (2), Hakan Kaya, Hasan Erdem, Selami Arpaçayır ile Zeyni Ceylan attı.
Bu sonucun ardından İskenderun Meydan Spor, puanını 26'ya yükselterek 3. sırada yer alırken, aynı puana sahip Yeniçağ Gençlik Spor'da gol averajıyla dördüncü sırada bulunuyor.
 
 
 
 
Samandağ Gençlerbirliği Zirve Yolunda Emin Adımlarla 4-0
2019-2020 Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Samandağ Gençlerbirliği Spor, ligin önemli karşılaşmasında Armutlu Spor'u 4-0 mağlup etti. Samandağ ilçe stadında yapılan karşılaşmada Samandağ Gençlerbirliği Spor'un gollerini Yusuf Oğuror (3) ile Bülent Sağıroğlu attı.
Alınan bu sonucun ardından Samandağ Gençlerbirliği Spor, 34 puan ile grupta üçüncü sırada yer alırken, bay olmasından dolayı puan cetvelinde 1 maçı eksik görülüyor.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet