Skip Navigation Links

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Hedefi 12 'den Vuracak!

Okul sporları kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, salon sporları atölyesinin açılışı yapıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Hedefi 12 'den Vuracak!

Spor   A+a-

 Okul sporları kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, salon sporları atölyesinin açılışı yapıldı. Spora önem veren okul müdürü Ömer Güler ve idareciler, öğrencilerin spor dallarıyla daha iç içe olmaları için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade ettiler..
Necip Fazıl Kısakürek 0rtaokulunda öğrenim gören ve Geleneksel Okçuluk Spor alanında İl Birincisi ve Bölge birincilikleri olan Asya Karakuzu ve Özel bir okulda öğrenim gören ablası Sıla Karakuzu Geleneksel Okçuluk ile ilgili birbirinden güzel atışlar yaptılar.
 
Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Ömer Güler, Geleneksel Okçuluk alanında okullarını temsil eden Asya Karakuzu ile gurur duyduklarını belirtti. Güler, "İyi ki böyle kendilerini farklı spor alanında yetiştiren öğrencilerimiz var. Açılan spor salonunda daha güzel başarılara imza atar biz de mutlu oluruz. Bizler öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Bu atölyenin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Necip Fazıl Kısakürek 0rtaokulu her zaman en güzelini yapmaya devam edecek. Öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet