Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Yıldız Spor Grup Şampiyonu

grup şampiyonluğu garantiledi.

İskenderun Yıldız Spor Grup Şampiyonu

Spor   A+a-

İskenderun Kayra Spor (A) Grubunda 36 puan ile liderliğe yükseldi.........
KIRIKHAN 1461 SPOR 1 İSKENDERUN KAYRA SPOR 2
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (A) Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan İskenderun Kayra Spor, Kırıkhan ilçesinde yapılan karşılaşmada Kırıkhan 1461 Spor'u 2-1 mağlup ederek 36 puan ile grupta liderliğe yükseldi
Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle.
Samandağ Cilli Spor 5- Hassa Belediye Spor 2, Harbiye Spor 3- Uluçınar Gençlik Spor 3. Sümer Spor 6- HBB 4.
İskenderun Kayra Spor'u 34 puan ile Maşuklu Spor, 32 puan ile Kırıkhan 1461 Spor, 29 puan ile Arsuz Uluçınar Gençlik Spor, takip ediyor.
 
 
 
 
Genç Teknik Direktör Arif Özdemir'in başarısı konuşuluyor...
İSKENDERUN YILDIZ SPOR GRUP ŞAMPİYONU
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (B) Grubunda Play-Off'a çıkmayı haftalar öncesinde garantileyen, İskenderun Yıldız Spor başarı üstüne başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bölgemizin genç ve yetenekli Teknik Direktörlerinden Arif Özdemir'in çalıştırdığı İskenderun Yıldız Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan müsabakada takipçisi Dörtyol Esnaf Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 7-0 mağlup etti.
Hatay bölgesi Hakemlerinden Erkan Kaya, Çiğdem Uslu ile Furkan Semerci'nin yönettiği müsabakada İskenderun Yıldız Spor'un gollerini Halis Aktuğ (2), Muhammet Ekmen (2), Haşim Baykuş, Baran Çelik ile Şit Efetürk attı.
Bu sonucun ardından puanını 39'a yükselten İskenderun Yıldız Spor, takipçisi Dörtyol Esnaf Spor'un 6 puan önünde (B) grubunda şampiyonluğu garantiledi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş