Skip Navigation Links

Yoğun Yağmur Sonucu Çöken Yola Ekipler Anında Tebdir Aldı

yoğun yağmur sonrası çöken yola anında tedbir aldı.

Yoğun Yağmur Sonucu Çöken Yola Ekipler Anında Tebdir Aldı

Yerel   A+a-

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik ekipleri Aydınlı Mahallesi Develi yolda yağan yoğun yağmur sonrası çöken yola anında tedbir aldı.
yol çökmesinde anında ilk tedbiri alan Belediye Zabıta Müdürlüğü Trafik Ekipleri, trafiğin aksamaması ve trafik kazasını önlemek amacıyla da 2. Tedbiri alıp yolu ikiye bölerek trafiğin düzgün akışını sağladı. Dubalar sağlamlaştırılıp 6 – 7 ay kalacak şekilde sağlamlaştırıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Yoğun yağışlar nedeniyle Aydınlı Mahallesi Develi yolunda çökme meydana gelmiştir.
Belediye Zabıta Müdürlüğü Trafik ekiplerimiz ilk ve ikinci müdahaleleri anında yaparak herhangi bir kazanın oluşmaması konusunda azami hassasiyet gösterip trafik akışının devam edebilmesi için gerekli bütün çalışmaları yapmıştır.
Değerli hemşerilerim, aşırı yağmur sonunda çökme oluşan yolun düzeltme ve eski haline getirme çalışmalarına hava şartları müsait olduğunda hemen başlanacaktır. Mahalle sakinlerimiz ve bütün hemşerilerimiz müsterih olsun” dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
sezen 2 Ocak 2020 Perşembe
hatay iskenderun cankaya mah 654/1 skk durak yapsanız cokkk ıyı olur mah hıc durak yok cankaya mezarlık yolu ustuuuu
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet