Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Palmiye Hastanesi'ni Metin Yıldız Satın Altı

Ve imzalar atıldı..

Palmiye Hastanesi'ni Metin Yıldız Satın Altı

Sağlık   A+a-

 İskenderun’da sağlık alanında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Özel Gelişim Hastanesi’nin sahibi Metin Yıldız ile Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez arasında uzun süreden beri devam eden görüşmeler, yeni yıla girmeden olumlu sonuçlandı.
 
İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Metin Yıldız, Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez ile el sıkışarak, hastanenin Gelişim Hastanesi’ne devrini içeren imzaları attılar.
 
Başarılı işadamı Metin Yıldız, hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için yatırımlarına ara vermeden devam edeceğini vurgularken, uluslararası standartları benimseyen alt yapısı ve uzman kadrosu ile İskenderunlular’a en iyi hizmeti vermeye devam edeceğini belirtti.
 
SAĞLIK SEKTÖRÜNDE FARK YARATACAK
Metin Yıldız, Özel Palmiye Hastanesi’nin kaliteli, güvenilir ve ekonomik şekilde vatandaşlara hizmet vererek, kentin sağlık sektöründeki gelişimi bir adım daha ileriye taşımak hedefiyle 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceğini, bundan sonra da çağdaş tıbbın gereklerine uygun, güncel ve en gelişmiş sağlık teknolojisi ile insan onuruna saygılı ve yüksek beceri ile desteklenen sağlık hizmeti vermeyi sürdüreceğini aktardı. Yıldız, satın almanın Hatay’a ve İskenderun’a hayırlı olmasını diledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar