Skip Navigation Links

2020 Küçük Esnafın Kalkındığı Yıl Olsun…

Ne Varsa Küçük Esnafta Var!

2020 Küçük Esnafın Kalkındığı Yıl Olsun… Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, 2019 yılının son gününde ekonomiyi, küçük esnafın durumunu değerlendirdi.
Düşürülen faiz oranlarının esnafların durumunda olumlu etkiler yarattığını ama yeterli olmadığı gibi faiz oranlarının biraz daha düşürülmesinin zorunlu olduğuna dikkat çeken Hüseyin Sönmez, küçük esnafın yok olmaya yüz tuttuğunu, sadece sanatkarların ayakta kaldığı bir piyasa düzeninin oluştuğunu söyledi.
“Ne varsa bizde var, yerli esnafta var” diyerek yeni yıl mesajını verirken vatandaşa da seslenen Hüseyin Sönmez, “Mahallenizdeki esnafa sahip çıkın, zincir marketlere, kurumsal şirketlerin şubelerine ezdirmeyin!” dedi.
Küçük esnaflara destek olmanın bir sorumluluk olduğunu hatırlatan Hüseyin Sönmez, iyi ve kötü günde bölgesinde halkıyla beraber olan küçük esnafın zincir marketlere, kurumsal şirketlere ezdirilmemesinin önemine vurgu yaptı.
Banka kredi taksitlerini ödemekte, iş geliştirmede, evlerini geçindirmede zorluklar yaşayan esnafların durumunun iyileştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Sönmez, esnaflar yeni kredilerle işlerini döndürmek zorunda kaldığına vurgu yaptı.
 
 
2020 Küçük Esnafın Kalkındığı Yıl Olsun…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet