Skip Navigation Links

Palmiye Hastanesi Gelişim Bünyesine Katılıyor…

Palmiye Hastanesi Gelişim Bünyesine Katılıyor…

Palmiye Hastanesi Gelişim Bünyesine Katılıyor…

Sağlık   A+a-

 İşadamı Metin Yıldız’ın sahibi olduğu Yalım Group, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nin ardından Özel Palmiye Hastanesi’ni de bünyesine kattı.
2018 yılının ilk aylarında Palmiye Hastanesi’ni Cemil Kirmit’ten satın alan Edip Metal Group, daha bir yılını doldurmadan Özel Palmiye Hastanesi’ni Yalım Group’a devrediyor.
Yalım Group’la Özel Palmiye Hastanesi arasında devir işlemlerinin sürdüğü ve birkaç gün içerisinde imzaların atılacağı öğrenildi.
Yaklaşık 1 haftadır görüşmeleri devam eden Palmiye Hastanesi’nin Yalım Group’a devriyle ilgili imzalar atılmadan önce açıklama yapılmamasına rağmen medyada devirle ilgili haberler gündem yarattı.
Özel Gelişim Hastanesi, Yalım Group bünyesine geçtikten sonra sürekli yatırım yaparak yeni bölümler açmış, teknolojiye yatırım yaparak bölge halkının büyük şehirlere gitmesine gerek kalmayacak hizmetlere imza atmıştı.
Sağlık turizmi gibi önemli projeler üzerinde çalışan Özel Gelişim Hastanesi, Özel Palmiye Hastanesi’ni bünyesine katarak hedeflerine daha kısa sürede ulaşmayı hedefliyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet