Skip Navigation Links

İskenderunlu Eğitimciler...

Ankara Kalkınma Ajansının 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında verilen eğitimler ile kurumlar güçleniyor.

İskenderunlu Eğitimciler...

Eğitim   A+a-

Ankara Kalkınma Ajansının 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında verilen eğitimler ile kurumlar güçleniyor. Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile “STEM Eğitimi” verildi.
Uzmanlar, STEM yaklaşımı ile tüm dünyada “kendin yap” kültürünün hızla yayıldığına dikkat çekiyorlar. Bu yaklaşımın öğrencilerin teknolojik tasarımlar yapması, keşfetmesi, üretmesi ve uygulaması için önemli bir akım olduğu vurgulanıyor. Bu çerçevede Pursaklar ilçesinde yürütülecek eğitici eğitimi programının ilçenin eğitim kalitesine katkı sağlaması hedefleniyor.
Eğitim programları ile Ankara genelindeki ve Pursaklar ilçesindeki öğretmenlere teorik ve uygulamalı eğitimler verilecek. Gelişmiş ülke müfredatlarında yer alan eğitim programlarının, Ankara’da yaygınlaşmasının gelecek yıllarda beşeri sermayeye olumlu katkı sağlaması bekleniyor. Eğitici eğitimleri ile donanım kazandırılan öğretmenlerin, öğrencilerin analitik düşünme becerilerini, sebep sonuç ilişkisi kurma ve takım halinde çalışma yeteneklerini geliştirmesi hedefleniyor.
Eğitime Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa KILIÇGİL ve Pursaklar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nuray Özge Sağbaş katıldı.
Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 40 öğretmene STEM Eğitici Eğitimi verildi. Tusun Akademi Eğitim Danışmanlık tarafından verilen ‘STEM Eğitici Eğitimi’ Tusun Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem TUSUN, Özel arsuz yükseliş kolejinden eğitimciler Eyüp YILMAZ ve Yağmur YILMAZ eğitmen olarak görev aldılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet