Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderunspor 1967 Full Kadro İdmanda

İskenderunspor 1967 futbol takımı hafta sonu yapılan olağan kongrenin ardında takım olarak tam kadro çalışmalarını daha sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Spor   A+a-

 
İskenderunspor 1967 futbol takımı hafta sonu yapılan olağan kongrenin ardında takım olarak tam kadro çalışmalarını daha sıkı bir şekilde sürdürüyor.
Sakarya Mahallesi tesislerinde çalışmalarını İskenderunspor 1967 futbol takımı teknik ekip Can güven ve Ender Traş gözetiminde topla pas çalışması ve minyatür kala maç yaptılar.
Takımın başında guruplarla bire bir oyuncalara neler yapması gerektiğini belirten Teknik ekipten Ender Traş, özellikle gruplar halinde yapılan pas çalışmalarında oyuncuları sözleriyle motive ederek onların daha iyi olmasını sağladı.
Takımda bulunan yeni oyuncuların da denemeleri sürerken, takıma bu yıl katılan Mehmet Türk, arkadaşlarıyla kıyasıya mücadele içerisinde oluyor. Nurettin, evren, Ali Kurt ve İsmail Şapkalı gibi tecrübeli isimler ise takıma yeni gelenlere destek olarak iyi bir takım ortaya çıkartmak için çalışıyorlar.
Maçı izlemeye gelen bazı taraftarlar ise takımın oyun performansından ve mücadelesinden son derece memnun.
Haber ekibimize açıklama yapan İskenderunspor 1967 teknik ekibinden Can Güven, çalışmaların son derece moralli ve çekişmeli geçtiğini belirterek, “takımımız da yeni oyuncular var birkaç kişiyi daha transfer yapabilirsek iyi bir takımımız olacak” açıklamasını yaptı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş