Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İste Şefini Buldu!

“İSTE Şef’ini Arıyor” yarışması, final turu sona erdi.

İste Şefini Buldu!

İskenderun   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Gastronomi Topluluğu tarafından düzenlenen, İSTE Dörtyol Meslek Yüksekokulu’nda, 2. Turu 17 Aralık 2019’da İSTE İskenderun Meslek
Yüksek Yüksekokulu’nda ve 3. turu İSTE Merkez Kampüste gerçekleşen
“İSTE Şef’ini Arıyor” yarışması, final turu sona erdi.
Yarışmacıların Sarmiçi (Kısır), Kepse Pilavı ve Peynirli İrmik Helvası olmak üzere 3 farklı yemek kategorisinde çaba sarf ettikleri “İSTE Şef’ini Arıyor” yarışmasında, yarışmacılar her yemek kategorisi için ayrı ayrı yarışmış ve ilk turda yarışan her kategorinin birincisi final günü yarışarak performanslarını göstermiştir.
Final etabının İSTE Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi yemekhanesinde tertip edildiği yarışmada, Zeliha Dereli, İSTE Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yasemin Bircan Yıldırım ve İSTE Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazif Çalış’ın jürilik teşrifi ile yarışmacılar arasından her yemek kategorisinden bir birinci olmak üzere 3 adet İSTE Şef’i belirlendi.
İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) farklı bölümlerinden çıkan “İSTE Şef’ini Arıyor” yarışmasının şefleri; Sarmiçi (Kısır) ile Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Seren Eroğlu, Kepse Pilavı ile Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Büşra Gümüş, Peynirli İrmik Helvası ile Mühendislik Fakültesi Su Ürünleri Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Cansev Genç seçildi. Merkez Kampüste düzenlenen final yarışması birinci seçilen öğrencilere jüri üyeleri tarafından madalya takdim edilerek sonlandırıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar