Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mega Radyo’da Klasik Müzik Resitali

Mega Radyo stüdyolarında gerçekleştirdikleri programla radyo severlere muhteşem bir klasik müzik şöleni sergilediler

Mega Radyo’da Klasik Müzik Resitali

İskenderun   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı öğretim görevlileri, Mega Radyo stüdyolarında gerçekleştirdikleri programla radyo severlere muhteşem bir klasik müzik şöleni sergilediler.
Mega Medya Grubu Genel Koordinatörü Semir Yazıcı’nın hazırlayıp ön sunumunu yaptığı programın moderatörlüğünü Türkçe öğretmeni Bora Karademir üstlendi. Teknik yönetmenliğini Şirvan Selçuk ve Mustafa Mert’in yaptığı programda konuk akademisyen sanatçılar; İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı öğretim üyesi, Klarnet sanatçısı Dr. Şehrinaz Gündüz, öğretim görevlisi, Klarnet sanatçısı Candan Işık Yüce ve Fagot sanatçısı Dr. Anthon Trofimov tarafından klasik müzik ve oda müziğinden canlı performans muhteşem örnekler sergilediler. Klasik müzik üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.
2019 yılının son günlerine denk gelen, yılın son canlı yayın programında keyifli anlar yaşanırken, verimli söyleşi ile klasik müzik eserleri ve sanatçıları tanıtıldı. Bu esnada dinleyenlerle yeni yıl münasebetiyle kutlama ve iyi dilek mesajları paylaşıldı.
Mega Radyo takipçilerinin FM 97.7 bandı üzerinden radyolarından, ayrıca www.megaradyoiskenderun.com üzerinden cep telefonları ve bilgisayarlarından canlı olarak ilgiyle takip ettiği programda Türkçe Öğretmeni Bora Karademir hoş sohbeti ve şiir sunumuyla başarılı performans sergiledi, programa renk kattı.
Bir buçuk saati aşkın bir süre sanatsal anlamda keyifli ve yararlı bir söyleşi ve klasik müzik canlı performansı ile devam eden program Mega Radyo stüdyolarında yılın son konuklu canlı yayını olarak gerçekleşti. Yayın grubu tarafından canlı yayın sırasında İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’ye İSTE ve İskenderun’a kattığı ve halen katmaya çalıştığı kültürel, bilimsel, akademik değerler için teşekkür ederek başarılarının devamı ve iyi dilekler sunuldu. Program FM bandı 97.7 frekansından ve www.megaradyoiskenderun.com adresi üzerinden internetten de canlı olarak yayınlandı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş