Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Saadet Partisi Dörtyol İlçe Olağan Kongresini Yaptı

Saadet Partisi Dörtyol İlçe Teşkilatı Dörtyol Atatürk Parkında 7. Olağan kongresini gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Dörtyol İlçe Olağan Kongresini Yaptı

Dörtyol   A+a-

Saadet Partisi Dörtyol İlçe Teşkilatı Dörtyol Atatürk Parkında 7. Olağan kongresini gerçekleştirdi.
Açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığını Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Ege yaparken katip üyeliklerine ise Abdullah Aydın, Halil İbrahim Çelik, Ramazan Öksüz ve Fadıl Koçak seçildiler.
Faaliyet raporları ile mali tabloların okunup, oylanmasının ardından bir konuşma yapan Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek; "Bizleri böylesi bir günde bir araya getiren Alemlerin Rabbine sonsuz hamd, Habibi Muhammed Mustafa'ya, Ehl-i Beytine salat ve selam olsun.. Bütün insanlığın huzur, barış, kardeşlik ve Saadeti için mücadele eden çok kıymetli dava arkadaşlarım, omuzdaşlarım; salonumuza uzaktan ve yakından teşrif eden siz pek kıymetli misafirler ilçe yönetimim ve delegeler adına 7. Olağan kongremize hoş geldiniz. Milli mücadelede İlk kurşununun atıldığı ve 19 Aralık günü 101. yıldönümünü coşku ile kutladığımız Dörtyol'umuzda bu tarihi günde birlikte olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Buradan bir kez daha Milli mücadelede ilk kurşunu atan isimsiz kahramanları, Kara Mehmet Çavuşu, Kara Hasan Paşayı ve silah arkadaşlarını, Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal olmak üzere kutsal değerler uğruna canlarını veren tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bu vesile ile bizlere "Hayat iman ve cihat" diyerek bütün insanlığın huzur ve saadeti için hedefler koyan; Milli Görüş'ün Mücahid lideri merhum Necmeddin Erbakan hocamızı rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Rabbim cennetinde buluştursun. O'nun ifadesiyle "Hayat doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin, faydalı ile zararlının, adaletle zulmün mücadelesinden ibarettir."İşte bizler tarafımızı ve konumumuzu belirlerken geçmişte olduğu gibi bugün de bu ölçülerle iyinin,doğrunun, faydalının ve adil olanın gayretinde ve şuurunda olarak 01.05.2016 tarihinde göreve başladık.
Hedefimiz öncelikle Dörtyol'umuza yakışan bir üslupla kimseyi ötekileştirmeden, öteki görmeden, kimseye iftira atmadan, hakaret etmeden insanın onurunu koruyarak, farklılıklarımızı zenginlik bilerek, herhangi bir ideolojik saplantıya düşmeden kardeşlik bilinciyle bütün siyasi partilerle memleketimize hizmet etmekti. Bu düstur ve doğrultuda gerek genel seçimlerde gerekse yerel seçimlerde, gerek diğer günlerde, Bütün Siyasi Partiler, Sivil toplum kuruluşları, Sendikalar ve odalarla fikir alış verişinde bulunduk. Hiçbir ayrım gözetmeden; Esnaflarımızı, Eğitim kurumlarımızı ziyaret ederek, Ülkemizin, milletimizin ayağa kalkması için önce kardeşlik hukukunu ayağa kaldırmamız gerektiğini kardeşlerimize ilettik. Elhamdülillah, buradan sizlerin huzurunda Siyasi parti ve Stk İlçe Başkanlarımıza ziyaretlerimizde göstermiş oldukları nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.
Çok kıymetli misafirler, kıymetli delegeler. Saadet Partimizin bir vizyonu ve misyonu vardır.
VİZYONUMUZ: Yaşanabilir bir Türkiye , Yeniden büyük Türkiye ve Yeni bir dünyanın kurulmasıdır.
MİSYONUMUZ: Herkes için Adil düzenin kurulması ve tüm insanlığın Saadetidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, kardeşlik hukukumuz, Dörtyolumuzdan başlamak üzere dalga dalga Tüm Türkiye’de inşaa edene kadar, Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye'yi ve Yeni bir dünyayı kurana, Tüm insanlık huzur ve Saadete kavuşana kadar mücadeleye ve çalışmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bizleri bu uğurda yalnız bırakmayan ve bizlere yol gösteren davamızın saygı değer büyüklerine, yönetim kurulumuza, kadın kollarımıza
ve gençlik kollarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyor. İyi ki varsınız. Ayrıca bizlere güvenerek bu onurlu davayı birkez daha bizlere emanet eden siz kıymetli delegelerimize, istişare kurulumuza ve bu emaneti güvenle taşımamıza vesile olan, liderliği ile önümüzü aydınlatan il teşkilâtımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde; Daha güzel, Daha mutlu, Daha umutlu; Adil, Özgür ve tam bağımsız bir Türkiye ideali ile çalışacağımıza söz veriyoruz. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır. Zafer inananlarındır ve zafer inşaallah yakındır. Saygılarımla." dedi.
Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ın yaptığı konuşmanın ardından Tek Liste halinde gidilen seçimlerde Yusuf Çiçek tekrar başkanlığa seçildi.
Yusuf Çiçek Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Süleyman Akkaya , Halil Kaya, Adem Uçar, Veli Çetil, Halil Demir, Ahmet Sönmez, Enes Ağırman, Bestami Avcı, İbrahim Karaca, Ökkeş Selim Kaya, Harun Kuday, Mustafa İspir , Bestami Kelebek ve Recep Korkut 'tan oluştu.
Saadet Partisi Dörtyol İlçe Teşkilatının 7. Olağan kongresine Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Ak Parti İlçe Başkanı M. Burak İzgi ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe başkanı yardımcısı Sinan Onur ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Gökhan Özer ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanı Gürcan Eker ve yönetim kurulu, DP İlçe Başkanı Hidayet Uygur, İYİ Parti meclis üyeleri Av. Emre Arık ve İlyas Uygur, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Şoförler Cemiyeti Başkanı Yavuz Çelebi, Atatürkçü Düşünce Derneği Dörtyol Şube Başkanı Özgür Çınar ile Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bülbül katıldılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş