Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mahmut Şirin, görevi devraldı

CHP Arsuz İlçe Kongresi’ni kazanan Mahmut Şirin, düzenlenen törenle eski Başkan Faik Çekin’den görevi devraldı

Mahmut Şirin, görevi devraldı

Arsuz   A+a-

 Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP Arsuz İlçe Kongresi’ni kazanan Mahmut Şirin, düzenlenen törenle eski Başkan Faik Çekin’den görevi devraldı. İlçe binasında düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu devir – teslim töreninde CHP’liler birlik ve beraberlik mesajları verdi.
 
 Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve partililerin katıldığı törene, 4 adayla gerçekleşen 3. Olağan kongrede başkan adaylarından sadece Hakan Mazman’ın katılması dikkatlerden kaçmadı.
 
 
Yeni dönemde ilçe başkanlığını teslim edeceği Mahmut Şirin ve yönetimine başarılar dileyen Faik Çekin, “Kurucu ilçe başkanı olarak, yönetim kurullarımızla birlikte Arsuz’un hem kuruluşu hem de entegre bir şehir olması yolunda büyük emek harcadık. Görevimizi icra ederken yasalara, parti tüzüğümüze ve yönetmeliklerimize göre hareket etmeye çalıştık. Duygularımızı değil, görevimizin gereklerini ve mantığı hep ön planda tuttuk. Görev süremiz içerisinde 2 yerel genel seçim, 3 milletvekili genel seçimi, biri milletvekili genel seçimi ile birlikte olmak üzere 2 cumhurbaşkanlığı seçimi ve 1 anayasa değişikliği referandumu olmak üzere, toplam 7 seçim yaptık. Bunların yanında aynı sürede 1 eğilim yoklaması(ön seçim) ve dün yapılanla birlikte toplam 3 ilçe kongresini başarıyla gerçekleştirdik. Tabii tüm bu seçimlerdeki başarıları tek başımıza değil, örgütümüzün bütün bileşenleriyle birlikte elde ettik. Bu süreçte sürekli olarak bizimle birlikte ve omuz omuza mücadele verip bizi destekleyen başta önceki ve şimdiki ilçe belediye başkanlarımıza, sürekli olarak bizim yanımızda yer alan ve kararlarımızı destekleyen, bu dönemlerde görev yapan tüm il başkanlarımıza, büyükşehir belediye başkanımıza, eski ve yeni milletvekillerimize, milletvekili aday ve aday adaylarımıza, eski ve yeni meclis üyelerimize, partililerimize, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza, parti gönüllülerimize, basın mensuplarına, her dönemde benimle beraber görev yapan yönetici arkadaşlarıma, önceki ve şimdiki kadın ve gençlik kolları başkan, yönetici ve üyelerine, emeği geçen diğer herkese, ama hepsinden önemlisi soğuk, yağmur, çamur – sıcak, toz, toprak demeden sürekli olarak çalışmalarımıza katılan, bizimle koşuşturan, desteklerini esirgemeyen vefakar ve cefakar arsuz halkına şahsım ve örgütümüz adına bir kez daha teşekkür ediyorum. İlçe başkanlığı görevim sona erdi. Ancak herkesin bilmesini isterim ki; siyasi mücadelem Cumhuriyet Halk Partisinin bir üyesi ve bu ülkenin geleceği için kaygılanan bir vatandaş olarak devam edecektir. Çünkü ben, bu siyasi mücadelemi makam veya kişiler için ya da kişilere karşı değil, ideallerim için, gerçek demokrasi için, adalet için, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ve Cumhuriyetin ilke ve devrimleri ve bunların sonsuza kadar yaşatılması için verdim ve bu mücadeleyi vermeye de devam edeceğim” dedi.
 
 
CHP İlçe Başkanlığı görevini teslim alan Mahmut Şirin de, “Biz hepimiz kardeşiz, partimizin neferleri ve Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Hep birlikte mücadele edecek ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız” derken, Faik Çekin’e ve CHP’nin başarısı için emek veren bütün partililere teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş