Skip Navigation Links

Eğitime Sahip Çıkan Elleriniz Dert Görmesin…

Arpaçiftlik İsmet Okan İlk ve Ortakokulu, okul aile birliği ve idare işbirliğiyle eksiklerinin giderilmesi için yoğun çaba sarfediyor.

Eğitime  Sahip Çıkan Elleriniz Dert Görmesin… Web
TV

Eğitim   A+a-

 Arsuz’un en başarılı okullarından Arpaçiftlik İsmet Okan İlk ve Ortakokulu, okul aile birliği ve idare işbirliğiyle eksiklerinin giderilmesi için yoğun çaba sarfediyor.
Limon bahçelerinin arasında, çok şirin bir köy okulu olan Arpaçiftlik İsmet Okan İlk ve Ortakokulu, doğayla iç içe bahçesi, oyun grupları, neşeli, zeki ve mutlu çocukları, başarılı öğretim kadrosu, okuluna, öğretmenine ve çocuklarına sahip çıkan velileriyle örnek bir okul olarak karşımıza çıkıyor.
Arsuz’lu Hayırsever İşinsanları Narin İnşaat ve Narin Restoran Ortakları Faiz Kaya, Semir Kirmit ve Münir Ayran, doğdukları ve büyüdükleri topraklarda, okudukları okullarda sorumlulukları olduğu bilinciyle hareket ederek, Arpaçiftlik İsmet Okan ilk ve Ortaokulu’nun eksiklerinin giderilmesi için katkıda bulundular.
Katkıları nedeniyle okul aile birliği ve okul idaresi tarafından plaketle ödüllendirilen Narin İnşaat ve Narin Restoran Ortakları Münir Ayran, Semir Kirmit ve Faiz Kaya, özellikle köy okullarında okuyan çocukların çok zeki ve başarılı olduklarına dikkat çekerek, imkanlar iyileştirildiği takdirde önemli başarılara imza atılacağına dikkat çektiler.
Narin Group Ortakları Semir Kirmit ve Münir Ayran, Okul Müdürü Nüfer Koçloğ ve Okul Aile Birliği Başkanı Servet Göktaş’tan aldıkları plaketin ardından, “Biz mütevazı bir katkıda bulunduk. Plaket verileceğini bilmiyorduk. Böyle bir şeye hiç gerek yoktu. Biz olması gerekeni yıllardır yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bölgemizde okullarımızın eksiklerinin giderilmesi için yardımcı olmaya devam edeceğiz. Mütevazı bir katkımızdan dolayı böylesi önemli bir plaketi takdim ederek değer verdiniz, çok teşekkür ediyoruz. Tüm hayırseverlerimizi okullarımızın eksiklerini gidermeye davet ediyoruz” dediler.
Arpaçiftlik İsmet Okan İlk ve Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Servet Göktaş da yaptığı konuşmada, özellikle köy okullarının hayırsever desteğine ihtiyaç duyduğunu belirterek, katkılarından dolayı Narin Group Ortakları Semir Kirmit, Münir Ayran ve Faiz Kaya’ya teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eğitime  Sahip Çıkan Elleriniz Dert Görmesin…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet