Skip Navigation Links

Haftanın Spor Gündemi

Bütün çalışmalarımız hummalı şekilde devam ediyor

Haftanın Spor Gündemi

Spor   A+a-

İskenderun Spor Teknik Direktörü Murat Kurt,
"Camia Olarak İskenderun Spor'u Hakettiği Yere Taşıyacağız"
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, ikinci yarı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Kurt nezaretinde devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idmanyaparak hazırlanan Turuncu Mavili ekipte futbolcuların neşelerinin yerinde olması dikkatlerden kaçmadı.
İskenderun Spor'un Teknik Patronu Murat Kurat, yaptığı açıklamada "İskenderunspor gibi mazisi başarılarla dolu köklü bir kulüpte çalışmaktan onur duyuyorum. Bizleri bu göreve layık gören başarılı olacağımıza inanan Beldediye başkanımız sayın Fatih Tosyalı'ya ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Bizler büyük İskenderunspor camiasına layık olmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Camia olarak el ele verip hep birlikte İskenderunsporu hakettiği yerlere getireceğiz Takımımız sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla çalışmalarına devam ediyor. İkinci yarıda taraftarlarımıza sahada mücadele eden oynadıgı futbolla keyif veren ve her maçını kazanmak için oynayan bir İskenderunspor izletmek istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde devam ediyor" dedi.
 
 
 
 
 
 
Asaş Spor'dan Transfer Harekatı
2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (B) grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Asaş Spor'dan transfer harekatı. Mavi Beyazlılar 4 futbolcuyla prensipte anlaştı.
Asaş Spor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen yaptığı açıklamada, "Teknik Sorumlukuz Bekir Arabulan'ın verdiği raporlar doğrultusunda daha önce Şanlıurfa Spor'da sol açık mevkinde profesyonel oynayan Muhammet Gülsatar'ı, Mersin Anamur'dan Hüseyin Bilgin, (Sağ bek), Belen Belediye Spor'dan Ali Turgay ve defans elamanı Ahmet İkiz ile anlaşarak evraklarını tamamladık. 3-4 gün içerisinde de lisans işlemlerini tamamlayacağız" dedi.
 
 
 
 
Payas Spor'un Kemer Kampı Devam Ediyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor'un devre arası Antalya Kemer'deki kamp çalışmaları devam ediyor. Mavi Beyazlı ekip Payas Spor, Kemer Miracle oteli tesislerinde 2. Lig Kırmızı grup takımlarında Elazığ Spor ile yaptığı özel karşılaşmada 1-1 berabere kaldı. Payas Spor'un goluün 9. dakikada Alparslan, Elazığ Spor'un golünü de 11. dakikada Görkem attı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet