Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İngilizce Kısa Sürede Yükseliş’e Geçiyor…

Özel Yükseliş Koleji, çift dilli eğitim sistemiyle yabancı dil eğitimine gösterdiği hassasiyetle başarısını taçlandırıyor.

İngilizce Kısa Sürede Yükseliş’e Geçiyor…Web
TV

Eğitim   A+a-

 Özel Yükseliş Koleji, çift dilli eğitim sistemiyle yabancı dil eğitimine gösterdiği hassasiyetle başarısını taçlandırıyor.
İngilizce bölümü öğretmenleri; Saadet Demiral, Medine Yavuz ve Şule Aleksa Alpagül'le hazırlanan Portfolyo Sunumunda, öğrencinin kendini İngilizce ifade etmesi, sorulara pratik ve hızlı yanıtlar vermesi sağlanıyor.
Portfolyo Sunumu için hazırlanan öğrenci, İngilizce Dil Laboratuvarında, öğretmenleriyle birlikte ailesine sunum yapıyor.
Yükseliş Koleji'nde uygulanan İngilizce eğitimin başarısını ortaya koyan bu durum, ailelerin de gururlanmasına vesile oluyor.
Henüz ilkokul seviyesinde olan öğrencinin yabancı dili bu kadar hızlı ve başarılı bir şekilde öğrenmesinin temel nedeni ise Özel Yükseliş Koleji’nde uygulanan çift dilli eğitimin başarısı olarak karşımıza çıkıyor.
Özel Yükseliş Koleji kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem ve tüm idari kadro ile öğretim kadrosunun üzerinde hassasiyetle durduğu yabancı dil eğitimi, bilim çalışmaları ve kültürel etkinlikler ile sosyal sorumluluk projeleriyle buluştuğunda çok daha anlamlı oluyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
İngilizce Kısa Sürede Yükseliş’e Geçiyor… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş