Skip Navigation Links

İGEV’li Kadınların Tek Derdi Eğitim…

Protokol Eşlerinden Eğitime Tam Destek…

İGEV’li Kadınların Tek Derdi Eğitim…

Eğitim   A+a-

 İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV), Vera Cafe’de ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla yeni yıl kutlama yemeği düzenledi.
Kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı sunmak için burs veren İskenderun Güney Eğitim Vakfı, düzenlediği tüm etkinliklerden elde ettiği gelirleri burs fonuna aktarıyor.
İGEV’in çalışmalarında en önemli pay sahibi olan eğitim gönüllüsü kadınların rolü ise yapılan etkinliklerde kendini fazlasıyla hissettiriyor.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Nihad Belli’nin eşi Kadın Komisyonu Başkanlığını yürüterek, eşine görevinde destek olurken, eğitim gönüllüsü kadınları da her fırsatta biraraya getirerek etkinlikler düzenliyor.
Yeni yıl kutlama yemeğine destek veren Eğitim Sevdalıları İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in eşi Ayşenur Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın eşi Emine Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı ve İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol’un eşi Eda Çelikkol, eğitim konusundaki hassasiyetlerini ortaya koydular.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Kadın Komisyonu Başkanı Mediha Belli, etkinlikten elde ettikleri gelirlerle daha fazla üniversite öğrencisine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet